Zo activeer je het geheime menu in Samsungs Galerij-app

Zo activeer je het geheime menu in Samsungs Galerij-app

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De foto-app op Samsung-telefoons bevat een geheim menu boordevol met experimentele functies. Wil je ook met deze functies aan de slag? Androidworld legt uit hoe je het geheime menu in de app tevoorschijn haalt.

Samsung Galerij met geheime functies

Samsung heeft in zijn Galerij-app een menu met experimentele functies verstopt. Het heet Gallery Labs en je kan dit menu op de volgende manier tevoorschijn halen.

  1. Open Samsung Galerij
  2. Tik op het menu via de drie streepjes rechts onderin
  3. Tik op Instellingen
  4. Tik op Info Galerij
  5. Tik meerdere keren op het versienummer

Nu je Gallery Labs in Samsung Galerij hebt geactiveerd, kun je het menu terugvinden onderin de instellingen. In het menu vind je verschillende opties die je kunt uitproberen zoals een geavanceerde videospeler, ondersteuning voor Microsoft Jouw Telefoon, een tijdlijn in albums, EXIF-data en nog veel meer. Hieronder vind je alle functies onder elkaar. Let wel, het zijn experimentele functies dus het kan voorkomen dat ze niet altijd werken zoals ze behoren te doen. Heb jij deze functies al geactiveerd in de Galerij-app op je Samsung? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Wil je meer van dit soort tips & tricks? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

Zo activeer je het geheime menu in Samsungs Galerij-app

Bedankt voor de tip, Henk!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk