Knijpen-om-te-zoomen op YouTube-video's? Google werkt eraan

Knijpen-om-te-zoomen op YouTube-video's? Google werkt eraan

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Knijp om te zoomen in een video op YouTube? YouTube Premium-leden kunnen deze functie tot 1 september uitproberen op hun telefoon.

YouTube

YouTube

YouTube is het videoplatform van Google en het is het populairste platform voor video's wereldwijd. Dagelijks gebruiken meer dan 122 miljoen mensen YouTube, dat blij ..

Knijp om te zoomen op YouTube

'Knijp om te zoomen' noemt YouTube de nieuwe functie om in te zoomen in een video en onze moderator Patrick, die is momenteel aan het knijpen. Alhoewel het niet een knijpfunctie is zoals sommige Google Pixeltelefoons hebben, moet je wel met twee vingers in de videospeler knijpen om in of uit te zoomen. Die werking is goed te zien in de afbeelding boven dit artikel.

Gerelateerde artikelen

Je kan knijpen om in te zoomen op specifieke delen van een video en met je vinger door de videofeed heen scrollen. Je kan ook in een video knijpen om deze uit te vergroten tot de volledige breedte van je smartphonescherm. Het voornaamste voordeel van deze nieuwe functie is dat je een specifiek deel van een video beter kunt bekijken.

YouTube Premium-abonnees kunnen voor een vast bedrag in de maand onder andere video's bekijken zonder advertenties, video's downloaden en video's afspelen op de achtergrond. Maar ze kunnen ook gedurende beperkte tijd nieuwe functies proberen waaraan Google werkt. Het knijpen-om-te-zoomen hoort hier ook bij en die functie is beschikbaar tot 1 september. Vaak worden deze experimentele functies na de testperiode geïmplementeerd.

Gerelateerde artikelen

Beschikbaarheid

Wil je hier ook mee aan de slag? Dan moet je eerst voor € 11,99 per maand YouTube Premium-abonnee worden. Je kan natuurlijk ook wachten totdat Google de functie voor iedereen beschikbaar maakt in de YouTube-app. Wist je trouwens dat je in Google Foto's ook al kunt inzoomen wanneer je een filmpje bekijkt. Dat werkt zo.

Melding in de YouTube-app voor Premium-abonnees zoals Patrick

Melding in de YouTube-app voor Premium-abonnees zoals Patrick

De populairste artikelen over YouTube

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk