Knijpen-om-te-zoomen op YouTube-video's? Google werkt eraan

Knijpen-om-te-zoomen op YouTube-video's? Google werkt eraan

Knijp om te zoomen in een video op YouTube? YouTube Premium-leden kunnen deze functie tot 1 september uitproberen op hun telefoon.

YouTube
YouTube is het videoplatform van Google en het is het populairste platform voor video's wereldwijd. Dagelijks gebruiken meer dan 122 miljoen mensen YouTube, dat blij ..

Meer info

Knijp om te zoomen op YouTube

'Knijp om te zoomen' noemt YouTube de nieuwe functie om in te zoomen in een video en onze moderator Patrick, die is momenteel aan het knijpen. Alhoewel het niet een knijpfunctie is zoals sommige Google Pixeltelefoons hebben, moet je wel met twee vingers in de videospeler knijpen om in of uit te zoomen. Die werking is goed te zien in de afbeelding boven dit artikel.

Je kan knijpen om in te zoomen op specifieke delen van een video en met je vinger door de videofeed heen scrollen. Je kan ook in een video knijpen om deze uit te vergroten tot de volledige breedte van je smartphonescherm. Het voornaamste voordeel van deze nieuwe functie is dat je een specifiek deel van een video beter kunt bekijken.

YouTube Premium-abonnees kunnen voor een vast bedrag in de maand onder andere video's bekijken zonder advertenties, video's downloaden en video's afspelen op de achtergrond. Maar ze kunnen ook gedurende beperkte tijd nieuwe functies proberen waaraan Google werkt. Het knijpen-om-te-zoomen hoort hier ook bij en die functie is beschikbaar tot 1 september. Vaak worden deze experimentele functies na de testperiode geïmplementeerd.

Beschikbaarheid

Wil je hier ook mee aan de slag? Dan moet je eerst voor € 11,99 per maand YouTube Premium-abonnee worden. Je kan natuurlijk ook wachten totdat Google de functie voor iedereen beschikbaar maakt in de YouTube-app. Wist je trouwens dat je in Google Foto's ook al kunt inzoomen wanneer je een filmpje bekijkt. Dat werkt zo.

Knijpen-om-te-zoomen op YouTube-video's? Google werkt eraan
Melding in de YouTube-app voor Premium-abonnees zoals Patrick
De populairste artikelen over YouTube
Lees meer over:
YouTube

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties