YouTube Rewind, het beste van 2017 op YouTube

YouTube Rewind, het beste van 2017 op YouTube

Frank Holdijk

door Frank Holdijk

Laatst geüpdatet

YouTube Rewind

Het jaar is bijna afgelopen en daarom wil YouTube weer met ons terugblikken op 2017. YouTube maakt met YouTube Rewind de balans van wat door de kijkers het beste bekeken is in 2017.

In YouTube Rewind vind je filmpjes in top tien-lijsten in in verschillende categorieën terug. Het is ook mogelijk om per land te bekijken wat populair was. Zo mochten in Nederland mensen als Arjen Lubach, Enzo Knol niet ontbreken in onze 'trending'-lijst. In de muziekvideo-top 10 komt waarschijnlijk in ieder land Luis Fonsi voor met zijn 'Despacito' en voor Ed Sheeran geldt hetzelfde. Nederlandse artiesten in de lijst zijn eigenlijk allemaal Rappers en hier leidt rapper Boef met 44 miljoen views.

YouTube heeft om Rewind in te luiden een video in elkaar geknutseld. In de video komen alle wereldwijde hits voorbij op het gebied van muziek, nieuws, vloggers, memes en meer. Deze kun je hieronder bekijken.

Naast de Nederlandse trending video's en trending muziekvideo's zijn er ook wereldwijde lijsten te bekijken. Daarnaast kan je ook verder terugblikken in de lijsten van 2016 tot aan 2013. Als je tijd en zin hebt kun je van ieder land de top 10 zien. Je kunt dan twee-letterige landomschrijving aan het einde van het internetadres veranderen in het land waar je het populairste van wil zien. Zo krijg je voor Nederland en België:

> YouTube Rewind Nederland (https://www.youtube.com/user/theyearinreviewNL)

> YouTube Rewind België (https://www.youtube.com/user/theyearinreviewBE)

Beschikbaarheid

YouTube Rewind is het hele jaar door te bezoeken, vanaf nu is 2017 te bekijken. Wat het meest bekeken is, hoeft natuurlijk niet het beste te zijn. We zijn benieuwd welke filmpjes volgens jullie deze lijsten niet hadden mogen missen.

YouTube

YouTube

YouTube is het videoplatform van Google en het is het populairste platform voor video's wereldwijd. Dagelijks gebruiken meer dan 122 miljoen mensen YouTube, dat blij ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk