Beste WK voetbal 2022 apps om het toernooi te volgen (+poll)

Beste WK voetbal 2022 apps om het toernooi te volgen (+poll)

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Het WK voetbal gaat bijna van start. Op 20 november zal gastland Qatar het dan namelijk opnemen tegen Ecuador. In dit artikel bespreken we een aantal goede Android-apps waarmee je het veelbesproken toernooi kunt volgen. "Are we coming an end?"

NOS en Sporza

De NOS heeft vanaf gisteren zijn speciale FIFA WK voetbal 2022 pagina aangemaakt. Op deze verzamelpagina vind je in één klap alle informatie over het toernooi. Je kunt hierbij denken aan het speelschema, nieuws over de diverse selecties, samenvattingen en al het laatste nieuws. Er zal door de NOS uiteraard veel nadruk op het Nederlands elftal worden gelegd. Nieuws en uitslagen over alle andere landen komt echter ook aan bod. De wedstrijden zelf zijn overigens ook bij NOS op NPO1 te zien. De gespierde Henry Schut zal daarbij dagelijks om 19:00 het 'WK Journaal' presenteren.

In België zijn de wedstrijden te zien bij de omroep VRT. In de app van Sporza kun je terecht voor informatie over het WK en over de Rode Duivels. Zo vind je er onder andere video's, interview en meer informatie over alle wedstrijden.

NOS

NOS

Met de NOS-applicatie voor Android is het mogelijk het laatste nieuws te lezen, maar ook voetbaluitslagen te bekijken en eventuele liveblogs te volgen. Een uitgebrei ..
Sporza

Sporza

Met de Sporza-app beleef je je favoriete sporten live, herbeleef je de beste fragmenten opnieuw en zie je wat je eerst niet zag dankzij de scherpste analyses. ..

Flashscore

Als je geïnteresseerd bent in statistieken, uitslagen en andere sportdata van de wedstijden gedurende het WK, dan ben je bij Flashscore aan het juiste adres. In de app kun je namelijk veel verschillende gegevens van de voetbalwedstrijden bekijken. Denk hierbij aan het percentage balbezit, het aantal reddingen, strafschoppen, schoten op doel, genomen vrije trappen en het totaal aantal passes. Dit kun je achteraf allemaal inzien, maar ook live tijdens de wedstrijd bekijken.

Naast de app komt Flashscore overigens ook met iets nieuws: Flashscore Nieuws. Volgens het bedrijf gaat deze dienst voor elke wedstrijd analytische voorbeschouwingen en artikelen over het WK voetbal publiceren. Daarbij worden er onder andere ook analyses getoond van alle ploegen en wordt er hierbij gekeken naar hoeveel kans zij percentueel maken om een bepaalde wedstrijd te winnen. Je kunt Flashscore Nieuws in de app en op de website van Flashscore vinden.

Flashscore - sportuitslagen

Flashscore - sportuitslagen

Flashscore geeft live standen en uitslagen van 30 sporten wereldwijd, verdeeld over 5000 verschillende competities. Statistieken, opstellingen, quoteringen van versc ..

WK App 2022 - speelschema

In de WK App 2022 vind je onder andere het speelschema, live scores, de standen in de verschillende poules en meer informatie over de wedstrijden en de opstellingen. Dit alles wordt erg overzichtelijk en eenvoudig weergegeven. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om notificaties te ontvangen met hierin de tussenstanden en/of uitslagen van de gespeelde wedstrijden.

Je kunt overigens ook zien wie er volgens de gokkers onder ons gaat winnen en je kunt ook direct zelf geld inzetten op degene waarvan jij denkt dat er gaat winnen. Hiervoor word je naar de goksite Toto geleidt. Als je dit overigens wil doen speel dan alsjeblief wel bewust, afgesproken?

WK App 2022 - Speelschema

WK App 2022 - Speelschema

In de WK App 2022 vind je onder andere live scores, het speelschema, de standen in de verschillende poules en meer informatie over de wedstrijden die gespeeld worden ..

Wie gaat het WK winnen?

Weet jij nog andere goede apps om het WK te volgen? Wie gaat er volgens jou het WK voetbal 2022 winnen? En hoe ver komen Nederland en België? Bondscoach Louis van Gaal "thinks" in ieder geval ''that we are comming an end.'' Laat het weten in onderstaande poll of in de reacties onder dit artikel. Ik ga voor Argentinië.

Wie gaat het WK voetbal 2022 winnen?

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk