Wimbledon Android-app: alle officiële toernooi-info

Wimbledon Android-app: alle officiële toernooi-info
Naast het wereldkampioenschap voetbal wat al even bezig is begint vandaag ook Wimbledon en daarvoor is natuurlijk ook een officiële app voor Android in de Play Store te vinden. Met de app ben je altijd op de hoogte van de livestanden, kun je wedstrijden kijken en is er allerlei andere informatie beschikbaar.

Wimbledon 2014-app

Vandaag wordt de eerste bal geslagen op het tennistoernooi op gras van Wimbledon en daar hoort natuurlijk ook een app bij. De al bestaande applicatie heeft inmiddels een update gehad en is voorzien van alle informatie voor dit toernooi van 2014. Als je de app opstart kom je op het beginscherm waar je kunt zien welke wedstrijden er op dat moment worden gespeeld.

Wimbledon

Als je naar beneden veegt zie je allerlei informatie omtrent dit toernooi en de wedstrijden. Ook is het mogelijk om spelersprofielen in te zien en om live wedstrijden te kunnen kijken. Je kunt deze verschillende categorieën ook kiezen via het hamburgermenu dat linksboven in de app te vinden is. Je kunt spelers toevoegen als favoriet, livescores per court bekijken of allerlei statistieken raadplegen.

Elke dag is er een liveblog samengesteld met alle interessante Wimbledon-info en ook zijn er interviews met verschillende spelers in de app opgenomen evenals filmpjes van hoogtepunten van het toernooi. Je kunt instellen waarvan je notificaties wilt ontvangen, bijvoorbeeld wedstrijdresultaten of nieuwe videofragmenten. Al met al is er heel veel informatie te vinden en voor de echte tennisfans zal deze app dan ook een klein plezier zijn om te gebruiken naast het daadwerkelijk kijken van de wedstrijden zelf.


Wimbledon

Wimbledon-app downloaden

De app is gratis te downloaden door op onderstaande button te klikken en is geheel Engelstalig, wat misschien iets is om rekening mee te houden.

Lees meer over:
Sport

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties