WhatsApp's geavanceerde zoekfunctie breder beschikbaar

WhatsApp's geavanceerde zoekfunctie breder beschikbaar

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Geavanceerde zoekfunctie

Sinds een aantal maanden test WhatsApp een geavanceerde zoekfunctie. Deze functie laat je zoeken naar specifieke zaken en dat komt van pas als je een enorm archief met berichten in WhatsApp hebt.

De geavanceerde zoekfunctie maakt het eenvoudiger om verschillende soorten bestanden te vinden. Je kunt namelijk een zoekopdracht uitvoeren op de tekst in berichten maar ook zoeken naar foto's, audio, links, gif's, video en documenten.

Beschikbaarheid

WhatsApp schakelt vanaf serverzijde de functie in voor een paar bètatesters die versie 2.20.197.7+ geïnstalleerd hebben. Een hele kleine groep krijgt de zoekfunctie dan te zien. Dat doet WhatsApp om te bekijken welke het gebruik van de nieuwe zoekfunctie teweegbrengt, zoals vastlopers of foutjes. In deze situatie is het beter om de functie voor een paar gebruikers in te schakelen in plaats van voor iedereen. Als de problemen zich niet meer voordoen, kan WhatsApp de geavanceerde zoekfunctie voor een grotere groep beschikbaar maken.

> wordt lid van onze Telegram-community

Onder tussen wachten we nog op de komst van het zoeken op datum, regels voor het automatisch downloaden van bestanden en de ondersteuning van het gebruik van één telefoonnummer op verschillende telefoons.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over WhatsApp? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk