WhatsApp voor Windows krijgt kleine maar handige functie

WhatsApp voor Windows krijgt kleine maar handige functie

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De native app van WhatsApp voor Windows-gebruikers krijgt de laatste tijd wat meer aandacht. Er komt nu namelijk een kleine maar handige functie naar de applicatie die te maken heeft met je oproepgeschiedenis

WhatsApp Beta voor Windows en oproepgeschiedenis

WhatsApp voor smartphones heeft een balk met drie tabbladen waarvan de laatste je oproepgeschiedenis is. Het is nog niet mogelijk om geplaatste, beantwoorde en gemiste oproepen weer te geven in de Windows-applicatie van WhatsApp maar daar komt binnenkort verandering in. WABetaInfo ontdekte namelijk eenzelfde functie in de balk aan de zijkant van deze applicatie.

Je kan straks dus op je laptop of pc je oproepgeschiedenis bekijken in WhatsApp Beta voor Windows. Daarnaast kan je er een oproep starten en een oproep zoeken. Je oproepgeschiedenis wordt gesynchroniseerd met je telefoon, maar dat gebeurt nog niet meteen. WhatsApp zal dit nog moeten oplossen.

WhatsApp voor Windows krijgt kleine maar handige functie

De functie zit in versie 2.2246.4.0 van WhatsApp Beta voor Windows en wordt geleidelijk beschikbaar gesteld voor een grotere groep gebruikers. Op de redactie is het tabblad met de oproepgeschiedenis nog niet zichtbaar.

Gebruik jij de native Windows-app van WhatsApp al? Nee? Dan kan je hem via deze instructies downloaden. De meeste mensen zullen WhatsApp voor Desktop of WhatsApp Web in de browser gebruiken. Die laatste is er al sinds 2015.

Alle WhatsApp-tips

Je vindt ons complete WhatsApp tipsoverzicht met alle tips, tricks, uitleg, en howto's over WhatsApp op hier op Androidworld. We passen deze pagina regelmatig aan met nieuwe tips dus is het handig om de pagina aan je favorieten toe te voegen. Zo heb je de laatste tips altijd binnen handbereik. Hieronder vind je alvast de meest gelezen WhatsApp-tips op Androidworld.

De populairste WhatsApp-tips
WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk