WhatsApp test mogelijkheid om statusupdates te delen

WhatsApp test mogelijkheid om statusupdates te delen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

WhatsApp statusupdates delen

Zowel WhatsApp, Facebook als Instagram hebben een optie om foto's en video's tijdelijk te delen om na 24 uur weer te verdwijnen. Deze optie heet Status in WhatsApp en volgens The Verge is deze messenger nu bezig met het testen van een deelknop in WhatsApp Status.

De knop wordt in de bètaversie van WhatsApp met nummer 2.19.184 getest maar op de redactie is deze nog niet te zien. Het lijkt er dus op dat maar een klein deel van de WhatsApp-gebruikers de deelknop nu kunnen gebruiken. De knop laat de tijdelijke beelden delen met apps de Stories in Facebook of Instagram maar ook met Google Foto's, Gmail en andere apps.

WhatsApp statusupdates delen

Het is dan een standaard deelknop zoals we kennen van vele Android-apps. Het zou dus ook mogelijk moeten zijn om de foto's met veel meer apps te kunnen delen. Hopelijk kun je als WhatsApp-gebruiker deze mogelijkheid wel uitzetten in het geval je niet wilt dat je foto's worden gedeeld.

Deze test heeft ook niets te maken met de berichten over het samenvoegen van de achterliggende infrastructuur van Instagram, Facebook en WhatsApp zodat het mogelijk wordt om berichten tussen Facebook Messenger, WhatsApp en Instagram te versturen. Volgens The Verge zal Facebook geen gebruikersdata tussen de drie apps delen met deze nieuwe functie. Het delen zal lokaal plaatsvinden zoals we gewend zijn van de deelknop in Android.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk