WhatsApp Status nu ook te gebruiken in webversie

WhatsApp Status nu ook te gebruiken in webversie

WhatsApp Status

WhatsApp Status is een regelrechte kopie van Snapchat Stories, die Facebook later ook als Instagram Stories, Facebook Stories en Messenger Day kloonde. In deze verhalen of Stories kun je foto's en video's posten, eventueel met tekst, stickers en emoji. Na 24 uur verdwijnen deze statusupdates weer. Je kunt hierbij zelf aangeven voor wie ze zichtbaar zijn zoals bijvoorbeeld al je contacten, maar het is ook mogelijk contacten uit te sluiten of juist een beperkte groep te selecteren.

Facebook gaf in mei aan dat er maar liefst 175 miljoen mensen dagelijks gebruik maken van WhatsApp Status. Nu kunnen zij Status ook in de webversie bekijken. Deze functie wordt namelijk ook uitgerold naar de webversie van WhatsApp, zodat je de statusupdates ook in de browser op je laptop, pc, Mac of Chromebook kunt bekijken.

Status bekijken in WhatsApp Web

WhatsApp Web is via deze link op je pc of laptop te bereiken. Voor het bekijken van WhatsApp Status in de webversie, zul je wel de nieuwste versie van WhatsApp op je smartphone moeten hebben, evenals de nieuwste webversie (0.2.5854 of hoger).

Overigens ziet nog niet iedereen op de redactie het Status-icoontje in WhatsApp Web. Het lijkt er op dat deze functie vanaf de servers van WhatsApp wordt geactiveerd en geleidelijk wordt uitgerold. Ook afzonderlijke web-apps zoals de Windows-app en Chrome-app van WhatsApp Web zijn nog niet voorzien van een Staus-icoontje.

Zie jij WhatsApp Status al in de webversie? Wij zijn benieuwd wat jij ervan denkt en vooral of je ook gaat gebruiken!

Via: WABetaInfo

WhatsApp Messenger
WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Meer info

Lees meer over:
WhatsApp Messenger

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties