WhatsApp spraakberichten beluisteren terwijl je wisselt van gesprek, het kan eindelijk

WhatsApp spraakberichten beluisteren terwijl je wisselt van gesprek, het kan eindelijk

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Eindelijk is ze er dan, de spraakberichtenspeler in de bètaversie WhatsApp. Dankzij deze speler kun je audioberichten beluisteren van je collega terwijl je met je vriendengroep aan het appen bent.

Gerelateerde artikelen

Spraakberichten in WhatsApp

Een relaas over de gebeurtenissen van afgelopen weekend typen in een bericht op WhatsApp is tijdrovend. Het is veel makkelijker om dan even snel een spraakbericht te maken. Sinds kort kun je in WhatsApp een voorbeeld van een spraakbericht beluisteren voordat je op verzenden drukt, en je kan ook spraakberichten in verschillende snelheden afspelen.

De nieuwe spraakberichtenspeler was al eerder ontdekt in de iOS-versie van WhatsApp en is ze nu ook te vinden in WhatsApp Beta voor Android. Grote kans dat jij de speler ook al hebt dus. Met deze spraakberichtenspeler kan je berichten beluisteren in de gehele berichtenapp. Je kan dus het spraakbericht in de betreffende chat beluisteren en ondertussen iemand anders een berichtje sturen, zonder dat het spraakbericht wordt beëindigd. De speler blijft namelijk boven in de app actief. Je ziet een balk met daarin een afspeelknop links en een kruisje rechts om de speler weer te sluiten als je het bericht beluisterd hebt. Een voorbeeld van deze speler vind je in de screenshot hieronder.

De nieuwe functie is te vinden in versie 2.22.7.21 van WhatsApp Beta, maar nog niet bij iedereen die deze versie in gebruik heeft. Zie jij de speler in WhatsApp verschijnen? Laat het ons dan weten in de reacties onder dit artikel.

WhatsApp spraakberichten beluisteren terwijl je wisselt van gesprek, het kan eindelijk
WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Populairste nieuws over WhatsApp

Je vindt op Androidworld nog veel meer handige WhatsApp-tips. Je kan onder andere een spraakbericht omzetten in tekst of appen met iemand zonder telefoonnummer in je adresboek. WhatsApp geeft je ook meer tools om met verdwijnende berichten om te gaan, en laat je emoji en stickers als groepsafbeelding instellen. Hieronder vind je nog meer handige tips.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk