WhatsApp rolt ondersteuning voor geanimeerde stickers van derden wereldwijd uit

WhatsApp rolt ondersteuning voor geanimeerde stickers van derden wereldwijd uit

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

WhatsApp is begonnen met het uitrollen van de ondersteuning voor het importeren van geanimeerde stickerpacks van derden voor iedereen. Hierdoor wordt het aanbod van deze plaatjes een stuk groter.

WhatsApp en stickers van derden

In eerste instantie bracht WhatsApp de ondersteuning naar India, Brazilië en Indonesië, maar vandaag moet iedereen er gebruik van kunnen maken. De feature zou binnen 24 uur voor iedereen beschikbaar moeten zijn, zegt WABetaInfo.

Met het toevoegen van ondersteuning voor geanimeerde stickers van derden is in een klap de keuze aan deze stickers een stuk groter geworden. Voorheen moesten gebruikers het nog doen met de stickers die WhatsApp zelf sinds 2018 in de chatapp aanbood. Heb je de stickers nog nooit gebruikt? In dit artikel leggen we uit hoe je ze in een paar eenvoudige stappen aan je appje toevoegt.

Je kan overigens wel al op een andere manier geanimeerde stickers in een gesprek plakken. Dat kan met de app Sticker maker. De ontwikkelaar van deze app had eerder al aan Androidworld laten weten dat hij toegang heeft tot de functie en dat WhatsApp vanaf maart ondersteuning naar de rest van de wereld uitrolt. Wil je nu al aan de slag met third-party stickerpacks in de chatapp? Download dan de Sticker maker-app. De app is nu volledig gratis en je kan er ook je eigen stickers maken en toevoegen aan WhatsApp.

WhatsApp rolt ondersteuning voor geanimeerde stickers van derden wereldwijd uit

Kijk jij uit naar het gebruik van de geanimeerde stickers van derden in WhatsApp? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over WhatsApp? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..
Sticker maker

Sticker maker

Met Sticker Maker kun je zelf vanuit deze app een eigen stickerpakket maken voor WhatsApp. Deze stickers kun je versturen naar al je vrienden in WhatsApp. Je kunt fo ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk