Nog meer geanimeerde stickers in WhatsApp opgedoken

Nog meer geanimeerde stickers in WhatsApp opgedoken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Stickers in WhatsApp

Vele messengers hebben de mogelijkheid allang ingebouwd: het gebruik van (geanimeerde) stickers. Allo en Telegram hebben bijvoorbeeld al een speciale stickerknop bij het invulveld in de app ingebouwd. Op deze manier kun je eenvoudig je verhaal verduidelijken door middel van een sticker. In Allo kun je zelfs een sticker-pack maken gebaseerd op je selfie. WhatsApp loopt hierop nog achter. De emoji-knop in deze messenger herbergt alleen emoji en gif'jes, maar daar komt verandering in.

Eind januari waren er al stickers opgedoken in WhatsApp, zoals het sticker-pack Unchi and Rollie. Nu kunnen we daar nog een aantal screenshots met voorbeelden aan toevoegen zoals Banana by Jayde Fish Stickers Pack.

Let wel, de stickers zijn verborgen in versie 2.18.41 van de WhatsApp bèta, dus niet zichtbaar voor bètatesters. De stickers zijn straks op dezelfde manier te benaderen als de emoji en de gif'jes: via de emoji-knop links van het invulveld. Sommige van deze stickers zijn geanimeerd en bewegen dus in een chat, andere stickers zijn dat niet. Wanneer WhatsApp de mogelijkheid om deze stickers te versturen inschakelt, is helaas niet bekend.

Heb je geen geduld?

Kun je niet wachten op stickers in WhatsApp? Dan is er altijd nog de toetsenbord-app van Google, Gboard. Deze app heeft namelijk ondersteuning voor Bitmoji en stickers. In het sticker-tabblad in Gboard kun je al je gedownloade sticker- en Bitmojipacks direct via Gboard opzoeken en versturen.

WhatsApp Bèta downloaden

WhatsApp Bèta is via de Google Play Store te downloaden na het doorlopen van dit stappenplan. Je zult hierna een update krijgen van de bèta van WhatsApp.

Via: WABetaInfo

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk