WhatsApp-update: laatst gezien verbergen en betalen voor vriend nu in Play Store

WhatsApp-update: laatst gezien verbergen en betalen voor vriend nu in Play Store

WhatsApp

Een veel gevraagde functie in WhatsApp, het verbergen van de 'laatst gezien' status is nu mogelijk in de Android-applicatie. Eerder was deze optie er al voor de bètatesters, maar is nu voor iedereen uitgerold. Hiermee is het mogelijk om voor je contacten te verbergen wanneer je voor het laatst online geweest bent, een functie die al vele relaties kapot heeft gemaakt. Dit kan via instellingen>Account>Privacy>Laatst gezien. In deze versie zien we ook de mogelijkheid om te betalen voor anderen, dus hebben je vrienden geen creditcard, dan kun jij ze een jaar WhatsApp cadeau doen voor € 0.89.

WhatsApp maakte recent ook bekend dat ze overgenomen zijn door Facebook. Daarnaast zijn er kort geleden ook widgets toegevoegd aan de Android-applicatie en is het mogelijk een WhatsApp-abonnement te betalen voor vrienden.

Beschikbaarheid

Deze nieuwste versie van WhatsApp is vanaf heden in de Play Store te downloaden door op onderstaande button te klikken.

WhatsApp Messenger
WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Meer info

Lees meer over:
Communicatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties