WhatsApp laat je verwijderde berichten herstellen

WhatsApp laat je verwijderde berichten herstellen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Als je per ongeluk een app'je hebt verwijderd, dan kan je het weer terugzetten in WhatsApp. Dat werkt nu voor een deel van de gebruikers van WhatsApp Beta. Je hebt tot enkele seconden de tijd om het berichtje te herstellen.

WhatsApp verwijderde berichten

Een foutje is snel gebeurt, en dat is ook op WhatsApp het geval. Misschien heb je wel eens een app'je verwijderd, om daarna vast te stellen dat je het verkeerde bericht hebt geselecteerd en weggehaald. WhatsApp geeft gebruikers nu de kans om een verwijdering ongedaan te maken, dat weet WABetaInfo.

Een bericht verwijder je nog steeds door het lang ingedrukt te houden en daarna op het vuilnisbalkicoontje te drukken. Vervolgens kies je of je het bericht enkel voor jezelf of voor iedereen wil verwijderen. Nieuw is dat na het verwijderen onderaan een balk in beeld verschijnt met een knop 'Ongedaan maken'. Je hebt dan enkele seconden de tijd om het app'je terug te halen.

Onderaan verschijnt een knop 'Ongedaan maken'

Onderaan verschijnt een knop 'Ongedaan maken'

Beperkt beschikbaar

De functie is op dit moment beschikbaar voor bètagebruikers van WhatsApp en met versie 2.22.13.5. Toch werkt het voorlopig alleen voor een deel van de gebruikers, want op de redactie konden we de feature niet aan het werk krijgen. De functie wordt geleidelijk door WhatsApp op steeds meer telefoons geactiveerd en in de loop van de komende dagen moet het dus beschikbaar zijn voor wie de bèta heeft. Wanneer het ook beschikbaar is in de stabiele versie is niet bekend.

WhatsApp kreeg woensdag ook een eigen native Windows-app die werkt zonder een verbinding met je smartphone. Hoe je die kan gebruiken, leggen we uit in dit artikel. En kijk zeker ook naar deze vier privacyfuncties die je binnenkort kan gebruiken. Recent schreven we ook over de app Visitaal Chat, een berichtenapp op maat voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over WhatsApp? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk