WhatsApp laat je nu deelnemers in videogesprekken dempen

WhatsApp laat je nu deelnemers in videogesprekken dempen

Last van deelnemers in een videogesprek in WhatsApp die praten met andere mensen of de muziek keihard aan hebben staan? Die mensen kan je vanaf nu muten in het videogesprek. Handig!

WhatsApp Messenger
WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Meer info

Op stil zetten

De mute-knop is in veel videobeltools zoals Google Meet en Microsoft Teams een handige functie om deelnemers even op stil te zetten tijdens het gesprek. Handig als je even een telefoontje tussendoor aan moet nemen, of even ongegeneerd je lunch wil verorberen. Daar wil je anderen nu eenmaal niet mee lastigvallen.

Vanaf vandaag kun je ook in WhatsApp tijdens een groepsgesprek personen dempen waar je last van hebt. Dat meldt Will Cathcart, Head of WhatsApp, via Twitter.

WhatsApp ondersteunt maximaal 32 mensen bij een groepsgesprek, en als er zoveel mensen meedoen, dan kan het nog wel eens chaotisch verlopen. Alle deelnemers aan het gesprek kunnen nu de muteknop gebruiken om iemand even op stil te zetten, dus niet alleen de persoon die het gesprek heeft gestart. Zodra iemand gedempt is, zie je dat aan het microfoontje naast zijn of haar naam.

Nog meer nieuwe functies

Je kan nu ook tijdens een videogesprek een persoon rechtstreeks een berichtje sturen. Voorheen moest je daarvoor eerst de chatlijst openen, en dan de chat met die persoon opzoeken. Ten slotte laat WhatsApp nu ook een indicator zien zodra een nieuwe persoon aan het videogesprek deelneemt. Je weet nu dus precies wanneer een persoon er gezellig bij komt.

De nieuwe functies voor videogesprekken in WhatsApp worden vanaf vandaag uitgerold. Er zijn nog meer nieuwe functies voor WhatsApp aangekondigd. Die vind je hier. Maak jij veel gebruik van de videogesprekken in WhatsApp? Of gebruik je daar andere tools voor? Laat het ons in de reacties weten.

WhatsApp laat je nu deelnemers in videogesprekken dempen

Meer WhatsApp-tips

Je vindt ons complete WhatsApp tipsoverzicht met alle tips, tricks, uitleg, en howto's over WhatsApp op hier op Androidworld. We passen deze pagina regelmatig aan met nieuwe tips dus is het handig om de pagina aan je favorieten toe te voegen. Zo heb je de laatste tips altijd binnen handbereik. Hieronder vind je alvast drie van de meest gelezen WhatsApp-tips op Androidworld.

Lees meer over:
WhatsApp Messenger

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties