WhatsApp krijgt ondersteuning voor geanimeerde stickers van derden

WhatsApp krijgt ondersteuning voor geanimeerde stickers van derden

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

WhatsApp is begonnen met het uitrollen van de ondersteuning voor het importeren van geanimeerde stickerpacks van derden. De ondersteuning is nu live in India, Brazilië en Indonesië.

WhatsApp en stickers van derden

In deze landen kan met versie 2.21.3.19 van WhatsApp of versie 2.21.5.6 van WhatsApp Beta gebruik gemaakt worden van geanimeerde stickers van derden. Hierdoor is in een klap de keuze aan deze stickers een stuk groter geworden. Helaas hebben wij deze mogelijkheid nog niet en zullen we het moeten doen met de stickers die WhatsApp zelf sinds 2018 in de chatapp aanbiedt. Heb je de stickers nog nooit gebruikt? In dit artikel leggen we uit hoe je ze in een paar eenvoudige stappen aan je appje toevoegt.

Je kan overigens wel al op een andere manier geanimeerde stickers in een appje plakken. Dat kan met de app Sticker maker. De ontwikkelaar van deze app heeft aan Androidworld laten weten dat hij nu ook toegang heeft tot de functie die in de bovenstaande landen beschikbaar zijn. Hij geeft aan dat WhatsApp vanaf 1 maart ondersteuning krijgt voor stickers van derden in een aantal landen en later naar de rest van de wereld wordt uitgerold.

WhatsApp krijgt ondersteuning voor geanimeerde stickers van derden

Wil je niet wachten totdat WhatsApp de ondersteuning van third-party stickerpacks uitrolt naar Nederland en België? Dan kun je met de stickers in de app Sticker maker aan de slag. Je kan in deze app ook je eigen stickers maken en toevoegen aan WhatsApp.

Kijk jij uit naar het gebruik van de geanimeerde stickers van derden in WhatsApp? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..
Sticker maker

Sticker maker

Met Sticker Maker kun je zelf vanuit deze app een eigen stickerpakket maken voor WhatsApp. Deze stickers kun je versturen naar al je vrienden in WhatsApp. Je kunt fo ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk