WhatsApp krijgt nieuwe functies, dit zijn ze allemaal

WhatsApp krijgt nieuwe functies, dit zijn ze allemaal

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

WhatsApp is weer een aantal nieuwe functies aan het testen die straks voor iedereen beschikbaar zijn. Dit zijn de nieuwe mogelijkheden.

1. Doorgestuurde spraakberichten versneld afspelen

Je kan sinds juni van dit jaar spraakberichten in WhatsApp in verschillende snelheden afspelen. Dat kan van pas komen als je bijvoorbeeld een stuk uit een lang spraakbericht wilt overslaan. De snelheid van een audiobericht kan aangepast worden naar naar '1.5 x' en '2.0 x'. Voor doorgestuurde spraakberichten is dit helaas nog niet mogelijk, maar daar komt verandering in.

Gerelateerde artikelen

Zoals je hieronder kunt zien, werkt WhatsApp aan de eenzelfde functie voor doorgestuurde spraakberichten. De functie is gespot in een recente bètaversie van WhatsApp Beta voor iOS, en zal ook naar WhatsApp Beta voor Android. Zodra daar meer over bekend is, lees je dat uiteraard op Androidworld.

WhatsApp krijgt nieuwe functies, dit zijn ze allemaal

2. Zelf stickers maken in WhatsApp

Sinds begin dit jaar was het dan eindelijk mogelijk, het importeren van geanimeerde stickerpacks van derden. Daarvoor moest je het nog stellen met de stickers die WhatsApp zelf sinds 2018 aanbood. Het lijkt erop dat die stickers een belangrijkere plek in de chatapp krijgen. Je kan namelijk in WhatsApp Beta sinds kort een groepsafbeelding maken met emoji en stickers, en WhatsApp werkt ook aan de mogelijkheid om je eigen stickers te maken. Die functie is gespot in de bètaversie van WhatsApp en zal naar verwachting binnenkort naar de stabiele versie komen.

Meer nieuwe functies voor WhatsApp

Naast deze twee functies zijn er nog een aantal mogelijkheden ontdekt waar WhatsApp aan werkt:

Heb je de nieuwe Windows-app van WhatsApp ook al gezien? Die kan je namelijk alvast proberen op je pc. Wil je juist naar een andere chatapp overstappen? Dan kan deze app je daarbij helpen.

Naar welke nieuwe functies voor WhatsApp kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk