WhatsApp komt met voicemail, ZIP-bestanden versturen en videobellen

WhatsApp komt met voicemail, ZIP-bestanden versturen en videobellen

WhatsApp voicemail

WhatsApp zou werken aan een nieuwe functie tijdens het bellen: voicemail, zo ontdekte PhoneRadar. De nieuwe functie werd gevonden in het vertaalsysteem van WhatsApp, waar een aantal nieuwe strings zijn toegevoegd die het bestaan van deze functie verraden. Hoe voicemail bij WhatsApp precies zal gaan werken is niet helemaal duidelijk, behalve dat er tijdens het gesprek opgenomen en eventueel verzonden kan worden.

Hierin was ook te zien dat er een direct terugbellenknop komt in de notificaties. Dit wil zeggen dat er bij een gemist gesprek direct teruggebeld kan worden vanuit de notificatie, zonder eerst de app te openen.

[readmore article="184072,184542"]

ZIP-bestanden en videobellen

Eerder voegde WhatsApp de mogelijkheid al toe bestanden te verzenden. Dit zijn op dit moment nog Office-documenten, maar hier zal later ook .zip aan toegevoegd worden. Dat wil zeggen dat er - in theorie - elk bestandsformaat verstuurd kan worden via WhatsApp, zolang de bestanden maar ingepakt zijn in een ZIP'je.

WhatsApp werkt nog steeds aan videobellen, hetgeen we vorig jaar al voorbij zagen komen. Volgens de bron de lancering snel verwacht voor iOS. Over Android wordt niet gesproken, maar het zou logisch zijn als op beide platformen tegelijkertijd gelanceerd zou worden.

[readmore article="183282"]

WhatsApp Messenger
WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Meer info

Lees meer over:
WhatsApp Messenger

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties