Binnenkort ook videobellen met WhatsApp [screenshots]

Binnenkort ook videobellen met WhatsApp [screenshots]

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

WhatsApp

Door mij wordt er nauwelijks gebeld via WhatsApp, omdat ik toch onbeperkte minuten heb bij mijn abonnement en nooit internationaal bel, maar voor veel mensen is deze functie inmiddels onmisbaar geworden. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele (mobiele) internetverbinding en je kunt met iedereen bellen, waar dan ook ter wereld. Je kunt ook foto's naar elkaar sturen via WhatsApp, maar een videochatmogelijkheid ontbreekt nog.

Videochat

Tabbladen

Er wordt ook flink gewerkt aan een nieuw design van de applicatie, maar veel details zijn hierover niet bekend. Wel laat de Duitse site weten dat er ook gewerkt wordt aan ondersteuning voor tabbladen voor de app, bekend van browsers. Zo kun je meerdere tabs naast elkaar open hebben met elk hun eigen gesprek als je WhatsApp gebruikt. Elk gesprek heeft zo een eigen tabblad en daarom hoef je niet altijd terug naar het hoofdscherm met alle gesprekken om tegen één specifiek persoon wat te kunnen zeggen. Van het nieuwe design of de tabblad-ondersteuning zijn nog geen screenshots gepubliceerd.

Bron: MacerKopf

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk