'WhatsApp kan straks spraakberichten afspelen in drie snelheden'

'WhatsApp kan straks spraakberichten afspelen in drie snelheden'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

WhatsApp komt straks met de mogelijkheid om spraakberichten versneld af te spelen. Er zijn drie verschillende snelheden waar je tussen kan kiezen. Het is nog niet duidelijk wanneer de functie beschikbaar is in WhatsApp.

WhatsApp afspeelsnelheid

WhatsApp heeft al langer de mogelijkheid om spraakberichten op te nemen vooraf te beluisteren en vervolgens door te sturen naar ontvangers. Nu komen de ontwikkelaars met een verbetering die spraakberichten heel wat beter maken, namelijk de mogelijkheid om ze versneld af te spelen. Een ingesproken boodschap is vaak prima te verstaan als ze bijvoorbeeld 1,5 keer sneller afspeelt en je verliest zo minder tijd bij langere boodschappen.

WABetaInfo ontdekte de functie en toont alvast een preview van hoe het werkt. Onder een spraakboodschap komt nu de snelheid '1.0x' te staan en door op dat label te tikken kan je de snelheid aanpassen. Zo kan je nog kiezen tussen '1.5 x' en '2.0 x'. Volgens WABetaInfo had WhatsApp ook kunnen kiezen voor de mogelijkheid om spraakboodschappen vertraagd af te spelen, maar dat biedt geen meerwaarde voor de berichten-app.

Beschikbaarheid

Op dit moment zijn de versnelde spraakboodschappen nog niet actief in de stabiele versie of de bètaversie van WhatsApp. Het blijft dus wachten tot ontwikkelaars de functie activeren, maar wanneer dat het geval is, is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over WhatsApp? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Apps

Dit vind je misschien ook leuk