WhatsApp integreert spraakberichtenspeler in app

WhatsApp integreert spraakberichtenspeler in app

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

WhatsApp werkt momenteel aan een spraakberichtenspeler in de app. Met deze speler kan je spraakberichten beluisteren zelfs als je wisselt van gesprek. De speler wordt nu uitgerold naar de iOS-bètaversie.

Spraakberichten in WhatsApp beluisteren

De spraakberichten krijgen veel aandacht van WhatsApp. Zo kun je sinds kort een voorbeeld van een spraakbericht beluisteren voordat je op verzenden drukt, maar je kan ook spraakberichten in verschillende snelheden afspelen. De volgende nieuwe mogelijkheid voor deze functie in WhatsApp is een heuse speler. Met deze spraakberichtenspeler kan je berichten beluisteren in de gehele app. Je kan dus het spraakbericht in de betreffende chat beluisteren en ondertussen iemand anders een berichtje sturen, zonder dat het spraakbericht wordt beëindigd. De speler blijft namelijk boven in de app actief. Een voorbeeld van deze speler vind je in de screenshot hieronder.

WhatsApp integreert spraakberichtenspeler in app

Je kan op elk moment het spraakbericht pauzeren, of beëindigen via de speler in WhatsApp. Deze speler is met name handig als je een erg lang spraakbericht hebt ontvangen. In dit geval kan je dan doorgaan met het versturen van appjes naar andere contacten terwijl je naar het spraakbericht luistert. Tenminste, als je twee dingen tegelijkertijd kunt doen.

Wanneer voor Android?

De spraakberichtenspeler is door WABetaInfo opgemerkt in de WhatsApp-bèta voor iOS. WhatsApp is ook van plan om de speler in de WhatsApp-bèta voor Android te testen. Zie jij de speler in WhatsApp verschijnen? Laat het ons dan weten via dit e-mailadres (graag inclusief screenshot).

Populairste nieuws over WhatsApp

Je vindt op Androidworld nog veel meer handige WhatsApp-tips. Je kan onder andere een spraakbericht omzetten in tekst of appen met iemand zonder telefoonnummer in je adresboek. WhatsApp geeft je ook meer tools om met verdwijnende berichten om te gaan, en laat je emoji en stickers als groepsafbeelding instellen. Hieronder vind je nog meer handige tips.

Je vindt ons complete WhatsApp tipsoverzicht met alle tips, tricks, uitleg, en howto's over WhatsApp op hier op Androidworld. We passen deze pagina regelmatig aan met nieuwe tips dus is het handig om de pagina aan je favorieten toe te voegen. Zo heb je de laatste tips altijd binnen handbereik.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk