WhatsApp groeps-videobellen tot en met 4 gebruikers wordt nu uitgerold

WhatsApp groeps-videobellen tot en met 4 gebruikers wordt nu uitgerold

WhatsApp groepsbellen

De grootste messenger van de wereld is veel in het nieuws de laatste tijd. Dat komt door de vele updates van het platform zoals het label voor doorgestuurde berichten, het muten van notificaties en de extra rechten voor de moderator van een groep. Ook kwam het platform, buiten hun schuld om, negatief in het nieuws. Op een aantal plekken in de wereld wordt platform namelijk misbruikt voor minder mooie zaken.

Vandaag is er weer positief nieuws voor de parel uit de stal van Facebook. Er is een start gemaakt met de uitrol van het groepsgesprek voor spraak en video in WhatsApp.

WhatsApp groepsgesprek

Het is al een aantal jaar mogelijk om te (video)bellen via WhatsApp en daar wordt goed gebruik van gemaakt. WhatsApp zegt dat het twee miljard belminuten per dag verwerkt op het platform. Vandaag rolt WhatsApp een update voor deze functie uit en dat is het bellen met meerdere personen. Je kunt een groepsgesprek opzetten met een maximum van vier personen. Je start een gewoon (video)gesprek op vanuit de app in het gesprek zul je zien dat er een nieuwe knop het scherm te zien zal zijn. Hiermee kun je maximaal drie deelnemers toevoegen aan het (video)gesprek. WhatsApp zegt dat ook de groepsgesprekken altijd versleuteld zullen zijn en dat ze overal ter wereld goed moeten werken.

Groepsbellen beschikbaarheid

Het uitrollen van deze nieuwe functie is vannacht begonnen. Zoals elke update zal deze gefaseerd uitrollen en zul je misschien eventjes moeten wachten totdat jij hem ook hebt.

Bron: WhatsApp

WhatsApp Messenger
WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Meer info

Lees meer over:
WhatsApp Messenger

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer