WhatsApp Beta: geanimeerde stickers breder beschikbaar

WhatsApp Beta: geanimeerde stickers breder beschikbaar

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

WhatsApp Beta krijgt geanimeerde stickers 

Geanimeerde stickers kunnen in tegenstelling tot statische stickers bewegen. Zodra je ze in een chat toevoegt zien jij en de ontvanger dat direct. De meeste messengers hebben al van deze stickers maar WhatsApp loopt hierin ver achter. Toch lijkt het moment dat deze chat-app van Facebook ze gaat aanbieden, erg dichtbij. Vorig week kreeg een hele kleine groep ze te zien en nu zijn de bewegende stickers voor een grotere groep beschikbaar. Ook op de redactie is er één stickerpack met geanimeerde stickers te downloaden.

In het gif'je hieronder zie je waar je dit stickerpack in de WhatsApp Store kunt vinden en hoe je de stickers in een chat kunt gebruiken. Het gaat om het stickerpack met de naam Playful Piyomaru die op de redactie te vinden is in WhatsApp Beta 2.20.194.12 en 2.20.195.1. Dit stickerpack is zowel voor Android- als voor iOS-gebruikers te downloaden.

WhatsApp: geanimeerde stickers

Tik op het gif'je om hem af te spelen

De stickers worden helaas nog niet in een loop afgespeeld. Je ziet ze dus eenmalig bewegen en daar blijft het bij. Hopelijk voegt Facebook dit op een later moment alsnog toe. Er werd eerder ook nog gesproken over de stickerpacks Rico's Sweet Life, Moody Foodies, Chummy Chum Chums en Bright Days. Deze zijn nog niet in de WhatsApp Store te vinden. De mogelijkheid om dit soort stickers vanuit andere apps zoals deze te downloaden zal ook nog onderweg zijn.

Zie jij de geanimeerde stickers in WhatsApp Beta al? Dan horen we dat graag in de reacties onder dit artikel.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk