WhatsApp Business krijgt digitale etalage, zo werkt het

WhatsApp Business krijgt digitale etalage, zo werkt het

WhatsApp Business catalogusfunctie

WhatsApp Business is een speciale app voor bedrijven waarmee ze in contact kunnen komen met hun klanten. Met deze app kunnen ze bijvoorbeeld vragen beantwoorden over bestellingen of klachten oplossen. Helaas was het tot nu toe voor bedrijven nog niet mogelijk om een hun producten of diensten op een mooie manier aan hun klanten te presenteren maar met de nieuwe catalogusfunctie komt hier verandering.

WhatsApp Business digitale etalage

WhatsApp geeft op zijn blog aan dat bedrijven voorheen hun productfoto's een voor een naar klanten verstuurden en er daarnaast informatie erover verstrekten. Hiervoor heeft de messenger catalogi in het leven geroepen. Dat is een mobiele etalage voor bedrijven waarin ze hun producten kunnen vertonen en delen zodat mensen gemakkelijk kunnen rondkijken en iets vinden dat ze graag willen kopen. Op deze manier komen bedrijven professioneler over en houden ze contact met klanten in de chat zonder dat ze een website hoeven te bezoeken.

Volgens een bedrijf dat de catalogusfunctie al geprobeerd heeft, is het een stuk makkelijker om klanten te informeren over producten en prijzen, en afbeeldingen te laten zien van het aanbod.

Beschikbaarheid

De catalogusfunctie is vanaf vandaag beschikbaar voor bedrijven die de WhatsApp Business gebruiken in onder andere Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Binnenkort zal deze functie ook in de rest van de wereld beschikbaar zijn.

WhatsApp Business
WhatsApp Business is de speciale app voor bedrijven waarmee ze via de messenger contact kunnen houden met klanten. ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties