WeMail: overzichtelijke e-mail-applicatie met fris uiterlijk

WeMail: overzichtelijke e-mail-applicatie met fris uiterlijk

WeMail

WeMail is een kleine maar fijne nieuwe e-mail-applicatie welke ervoor zorgt dat je inbox er eens stuk overzichtelijker uitziet. Mailtjes van contactpersonen worden namelijk bij elkaar gevoegd, zodat je geen ellenlange lijsten krijgt met e-mails. Het is een kwestie van een account (of meerdere) toevoegen en WeMail heeft na enkele seconden een perfect overzicht gecreëerd, waarin al je e-mails simpel en snel te openen zijn. Via een klein pijl-icoontje kun je headers bekijken van mailtjes van desbetreffende conversatie en als je alle e-mails uitgebreid wilt lezen is het een kwestie van even een conversatie aanklikken.

Mailconversaties worden weergegeven als chat-weergave, inmiddels bekend van apps zoals WhatsApp. Zo zie je berichten van de verzender aan de linkerkant van het scherm, terwijl door jou gestuurde mailtjes aan de rechterkant van het scherm te zien zijn. Als je de applicatie voor het eerst opstart krijg je een tutorial te zien, die enkele vernuftige functies van de applicatie toont.
WeMailZo kun je uiteraard zoeken op contactpersoon, maar ook op bijlages, kun je mail bekijken met bepaalde labels, maar ook verzonden mail inzien. Snel een reactie tikken behoort natuurlijk ook tot de opties en je kunt ook geluidsopnames maken om deze gelijk terug te sturen. De applicatie is vanaf de grond aan opgebouwd en heeft een strak uiterlijk, waarbij het simpele kleurgebruik me positief opviel. Applicaties horen overzichtelijk te zijn en apps voor e-mail al helemaal, omdat er op een dag heel wat voorbij komt en dat natuurlijk geen onoverzichtelijke brei moet worden.

Beschikbaarheid

WeMail is (helaas) alleen werkzaam op Android-apparaten die draaien op Android 4.0 of hoger, downloaden kan gratis via onderstaande knop.

WeMail - Free Email App
WeMail is een gratis e-mail-app welke al je conversaties bij elkaar voegt, waardoor je inbox er een stuk opgeruimder uitziet. Mails worden weergegeven in een 'chat-w ..

Meer info

Lees meer over:
Productiviteit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties