Wehkamp-update: nieuw uiterlijk en shoppen op basis van gedrag

Wehkamp-update: nieuw uiterlijk en shoppen op basis van gedrag

Design-update

De Wehkamp-app heeft design-update gehad die op de beginpagina van de app in details op te merken is, maar op productniveau duidelijker zichtbaar wordt.

Het eerste dat opvalt is de categorie- en de productpagina waar je in de oude situatie nog de grootte van de afbeeldingen kon kiezen. Die mogelijkheid is helaas in de nieuwe versie verdwenen. De terugknop bovenin is ook weg, dat is mooi want hier heeft Android een navigatieknop voor. De producten zijn in de nieuwe versie overzichtelijker in een kaartenlay-out weergegeven. Daarnaast zijn er veel kleine wijzigingen in lettertype en kleurstelling.

Verder is de shopervaring verbeterd. Jouw shop-gedrag in de app wordt nu bijgehouden, zodat Wehkamp je betere suggesties kan geven op basis van jouw interesses. Ben je dus vaak op zoek naar spijkerbroeken voor heren, dan zal de app deze bij een volgend bezoek ook laten zien.

Links: Oude interface Rechts: Nieuwe interface

Voor de rest is de Wehkamp-app wat ons betreft nog steeds een van de compleetste Nederlandse winkel-apps, waar je makkelijk kunt zoeken, bestellen, betalen en retouren kunt doorgeven. Verder kun je in de app onder andere bezorgtijden wijzigen, reviews schrijven, eerdere bestellingen bekijken en artikelen annuleren. De app beschikt ook over app-snelkoppelingen waarmee je snel kunt navigeren naar je winkelmand, wensenlijstje, Mijn Wehkamp of naar de zoekbalk in de app.

Wehkamp downloaden

Wil je Wehkamp ook proberen? De app staat in de Play Store en kan via de knop hieronder geïnstalleerd worden op je Androidtelefoon.

Wehkamp
Met deze applicatie scroll je door de complete Wehkamp-catalogus en kun je alle producten bekijken. Naast bekijken kun je de artikelen of complete looks bestellen vi ..

Meer info

Lees meer over:
Winkelen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties