WeChat krijgt nieuw uiterlijk , strakke interface met kolommen

WeChat krijgt nieuw uiterlijk , strakke interface met kolommen

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

WeChat

WeChat is een hele complete messenger die zich voorlopig op de Chinese markt richt. Je kunt er berichten mee versturen maar ook "moments" mee delen. Deze momenten zijn berichten die geheel je vriendengroep kan zien en lezen en waar ze op kunnen reageren. Omdat Twitter in China niet gebruikt wordt, is dit daar enorm populair en heeft de applicatie enorm veel gebruikers.

Update

Het grote manco van de applicatie WeChat was de lay-out: echt afgrijselijk. Op Android hanteerde het bedrijf nog steeds een lay-out die zo van de iOS-versie afkomstig was. Vannacht heeft het bedrijf dan eindelijk een nieuwe applicatie in de Google Play Store gezet die WeChat wat meer 'van deze tijd' maakt.

WeChat

De applicatie maakt nu gebruik van de drie kolommen waar je tussen kunt 'swipen'. De gebruikersinterface is nu heel erg strak en simpel en een verademing wanneer we het vergelijken met het voorgaande design.

Beschikbaarheid

WeChat heeft ook buiten China een kleine 'userbase' en ook in Nederland zijn er gebruikers te vinden van deze applicatie. Wil je hem eens uitproberen? Dan kun je de op de onderstaande knop klikken om de applicatie te downloaden.

WeChat

WeChat

WeChat is momenteel de grootste berichtenapplicatie in China maar maakt snel markt in de landen om China heen. De messenger is zeer uitgebreid met zeer veel mogelijk ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk