Weather Timeline: unieke weer-app met tijdmachine

Weather Timeline: unieke weer-app met tijdmachine

Weather Timeline

Weather Timeline is een weer-app die erg simpel van opzet en zich vooral richt op het samenvatten van de weergegevens van het komende uur, 48 uur en week. In de tijdlijn die hiervoor gebruikt wordt is een snel overzicht te vinden met al deze data waarbij gebruik gemaakt wordt van heldere en duidelijk kleuren. Naast het weergeven van huidige weergeven, maakt Weather Timeline het ook mogelijk alerts in te stellen bij geselecteerde locatie, zodat je direct op de hoogte bent van extreme omstandigheden. Daarnaast zijn er allerlei grafieken, tabellen en andere informatie te bekijken binnen de app met informatie over onder andere wind, neerslag en maan.

Timemachine

Met de zogenaamde Timemachine wordt het mogelijk om het weer een bepaalde periode geleden te bekijken, maar ook via een glazen bol het toekomstige weer op het scherm te tonen. Ik weet nu bijvoorbeeld dat het op 11 november 2021 9 graden zal worden. Maar je kunt bijvoorbeeld ook terugzien welk weer het was een jaar geleden op dezelfde dag. Daarnaast heeft Weather Timeline ondersteuning voor Android Wear waardoor bepaalde informatie ook op de smartwatch bekeken kan worden. De data die de app gebruikt, komt onder andere van weerdienst Forecast. Geen overcomplete app, maar wel één met een unieke benadering en handige timemachine-optie.

Beschikbaarheid

Weather Timeline is te downloaden uit de Play Store voor € 0,69 en bevat geen advertenties.

Lees meer over:
Weer

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer