Waze is nu volledig in thema zombies voor Halloween

Waze is nu volledig in thema zombies voor Halloween

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Als je Waze opent, dan kan je de app helemaal personaliseren in een Halloween-thema. Je kiest de kant van de zombies, of die van de overlevenden die proberen te ontsnappen aan de apocalyps. Dat komt met een aangepaste profieliconen, stemmen en voertuigiconen.

Waze voor Halloween

Waze maakt net zoals de navigatie-app Maps deel uit van Google, maar het ontwikkelaarsteam van Waze houdt meer van grappige thema's en personalisatie. Als je Waze nu opent, dan kan je in het zijmenu momenteel 'Rijden met zombies zien'. Wie Waze helemaal in een Halloween-thema wil onderdompelen kan kiezen tussen het kamp van de zombies en de overlevenden, dat zegt Google op zijn blog.

Er is een een aangepast profielicoontje in Waze voor de 'Overlever' en de 'Zombie'. Je kan dat instellen via: Mijn Waze -> Je profielnaam bovenaan -> Stemming. Daarnaast is het ook mogelijk om je voertuigicoontje voor de navigatie om te ruilen in een roestige zombieauto of een pick-up-truck waarmee de overlevenden ontsnappen. Het instellen kan via: Mijn Waze -> Instellingen -> Kaartweergave -> Voertuigpictogram.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Waze is nu volledig in thema zombies voor Halloween

Zombiestem

Als laatste kan je ook routebegeleiding krijgen via een aangepast stemgeluid. Je kan instructies krijgen van de zombies of de overlevenden, maar dat werkt wel alleen in het Engels. Je stelt het in via: Mijn Waze -> Instellingen -> Stem en geluid -> Geluiden.

Als je in de instellingen bent gedoken, dan zal je ook zien dat alle vorige Waze-thema's gewoon deel blijven uitmaken van de app. Je kan dus naar hartenlust aan de slag met leuke voertuigiconen en stemmen. In april heeft Waze bijvoorbeeld een leuk retrothema uitgebracht. Uiteraard kan je ook Halloween overslaan en meteen aan kerst beginnen. Dit jaar kwam er ook de mogelijkheid om elektrische laadpalen te vinden via Waze, en de Android Auto-app werd verbeterd.

Ben jij een Waze-gebruiker, of kunnen deze thema's je wel overhalen om de app te proberen? Laat het ons weten in de reacties.

Waze navigatie & Live verkeer

Waze navigatie & Live verkeer

Waze helpt passagiers en chauffeurs om te komen waar ze naartoe willen - sneller, soepeler, veiliger en gelukkiger - terwijl ze werken om files te verslaan. Waz ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk