Waze laat je nu luisterboeken beluisteren via Audible

Waze laat je nu luisterboeken beluisteren via Audible

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Audible heeft zich aangesloten bij het Waze Audio Player-programma waardoor gebruikers nu vanuit de Waze-app toegang hebben tot de volledige audioboeken-bibliotheek van Audible.

Waze Audio Player-programma

Diensten als Spotify, YouTube Music en Amazon Music hebben zich al aangesloten op het Waze Audio Player-programma en nu volgt Audible met integratie. Audible is een dienst waar je niet luisterboeken kunt beluisteren, maar ook podcasts, audioshows, boekenseries, bladen en meer. Vanaf nu kan dit ook in de auto want de navigatie-app Waze heeft de diensten van Audible geïntegreerd. Zo kun je dus onderweg in de auto gewoon verder gaan met het luisterboek waar je thuis gebleven was.

Waze laat je nu luisterboeken beluisteren via Audible

Waze en Audible

Waze geeft aan dat het mensen met een Audible-lidmaatschap toegang hebben tot de catalogus van meer dan 600.000 Audible Originals, audioboeken, podcasts en andere audioprogramma's. Audible-leden kunnen met de audioboeken aan de slag door de Waze-app te openen en op het muzieknootpictogram te tikken en Audible als hun audiospeler te selecteren. De integratie werkt overigens ook andersom. Audible-leden ontvangen namelijk ook aanwijzingen voor de volgende afslag vanuit Waze in de Audible-app.

Adam Fried, Head of Global Partnerships bij Waze, is ontzettend blij met de samenwerking: “Audible is zo'n geliefd merk met een enorme audioboeken-bibliotheek en we zijn heel blij dat we de audioboeken rechtstreeks naar Waze kunnen brengen. Onze gebruikers hebben al meer dan 100 miljard kilometer gereden terwijl ze luisterden naar inhoud van streamingdiensten op onze audiospeler, en we kunnen niet wachten om deze ervaring naar nog meer gebruikers te brengen dankzij onze samenwerking met Audible.”

Audible-integratie in Waze is nu beschikbaar voor zowel iOS- als Android-smartphones.

Waze navigatie & Live verkeer

Waze navigatie & Live verkeer

Waze helpt passagiers en chauffeurs om te komen waar ze naartoe willen - sneller, soepeler, veiliger en gelukkiger - terwijl ze werken om files te verslaan. Waz ..
Audible – Audioboeken van Amazon

Audible – Audioboeken van Amazon

Ben je niet zo'n leesfanaat, maar raak je wel gecharmeerd door luisterboeken? Probeer dan Audible eens uit, dat eveneens deel uitmaakt van Amazon. Niet alleen krijg ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk