Waze Carpool start test in San Francisco

Waze Carpool start test in San Francisco

Waze Carpool

Waze Carpool is niet compleet nieuw, maar heeft wel een rebranding gekregen. In Tel Aviv was RideWith van Waze al actief als carpool-service, maar de nieuwe test zal plaatsvinden in Amerika. Hier kunnen een geselecteerd aantal gebruikers al deelnemen aan de Waze Carpool-test. Hierbij wordt er voor het vinden van een geschikte rit niet alleen gekeken naar afstand en locatie, maar wordt er ook rekening gehouden met bijvoorbeeld actuele verkeersinformatie en andere factoren.

Beschikbaarheid

Op dit moment wordt Waze Carpool nog getest, maar uiteindelijk zal dit voor het grote publiek beschikbaar gesteld worden. Via een speciale app met de naam Waze Rider kan alles geregeld worden voor de betreffende carpool-rit. Wanneer en of de dienst naar Nederland zal komen is op dit moment niet bekend.

Waze - GPS, Kaarten, Verkeersinfo & Live Navigatie
Waze helpt passagiers en chauffeurs om te komen waar ze naartoe willen - sneller, soepeler, veiliger en gelukkiger - terwijl ze werken om files te verslaan. Waz ..

Meer info

Lees meer over:
Vervoer

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties