Wake Up Alarm: speel een spel voordat de wekker uit kan

Wake Up Alarm: speel een spel voordat de wekker uit kan

Nick Nijland

door Nick Nijland

Laatst geüpdatet

Goodmorning

Wake Up Alarm zegt goedemorgen met een spelletje. Zodra je wekker afgaat krijg je een spel voorgeschoteld die je moet oplossen anders gaat je wekker niet uit. Je hebt de keuze uit vijf spellen, kunt er één als vast spel instellen, maar ook kiezen voor een willekeurig spel. Ook is er de optie om geen spel te spelen, waardoor de applicatie gebruikt kan worden als één van de vele normale wekker-aps.

Je kunt de volgende spelletjes spelen: Space Debris, Brick Blaster, Solve Math, Rewrite Word, Shake Phone en voor 99 cent kun je Labyrinth kopen. In de instellingen kun je via de preview de spellen al een keer proberen voordat je ze instelt als je standaardoptie. Voor de echt slechte ochtendmensen is er de mogelijkheid om het niveau van het spel wat op te krikken. Ook is er de optie om elke dag een willekeurig spel te krijgen, dan moet je pas echt goed opletten in de vroege ochtend.

Wake Alarm biedt naast een serie wekkers een wereldklok waarop je alle tijden van de wereld kunt zien, een timer en een stopwatch. Wees gerust, om deze functies te gebruiken hoef je geen spel te spelen.

Beschikbaarheid

Je kunt de app gratis downloaden via de button hieronder, mits je Androidversie 4.2 of hoger hebt.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk