Vind een baan die bij jou past met de Vacatures Zoeken-app

Vind een baan die bij jou past met de Vacatures Zoeken-app

Nick Nijland

door Nick Nijland

Laatst geüpdatet

Zoeken en soliciteren

Vacatures Zoeken doet precies wat de naam zegt, vacatures voor je zoeken. De app is overzichtelijk en heeft geen onnodige functies. Je zoekt via trefwoorden en een plaats of postcode naar een job die bij je past en de verdere zoektocht naar een baan kan beginnen.

Ik zocht op de functie van journalist in Amsterdam en vond een flink aantal vacatures. Wat mij wel opviel is dat er veel waren voor een stageplek, die heb ik al dus daar kon ik niks mee. Wat mij ook opviel is dat je in de lijst direct alle informatie krijgt die je wilt zien op zoek naar een baan. Dit helpt het scannen naar een vacature die bij je past aanzienlijk en zo kon ik direct overslaan wat mij niks leek.

Als je een vacature aanklikt open je een lijst met informatie die je nodig hebt om te solliciteren. Ten eerste krijg je een verhaal van het bedrijf en daaronder staat een knop waarmee je de website kunt bezoeken, het bedrijf een bericht kunt sturen en de vacature op kunt slaan in je favorieten. Deze laatste functie is heel handig, die kun je gebruiken om zo een lijst met interessante vacatures te maken om vervolgens daar weer een keuze uit te maken.

Beschikbaarheid

Je kunt de app gratis downloaden, wel is Android 4.1 of hoger een vereiste.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk