Videoland biedt offline series en films kijken met Download to Go

Videoland biedt offline series en films kijken met Download to Go

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Naast het online bekijken van series en films biedt Videoland nu ook de mogelijkheid dit zonder internetverbinding te doen.

Videoland

Videoland is een Nederlandse online videodienst met een gevarieerd aanbod series en films. Zo is het mogelijk om diverse nieuwe series van eigen bodem te bekijken nog voordat ze op TV worden uitgezonden. Verder zijn er duizenden titels uit binnen- en buitenland te bekijken. Met de Videoland-app kun je onbeperkt en reclamevrij naar films en series kijken voor een vast bedrag per maand. Wil je een dagfilm bekijken dan kan dit ook, maar daarvoor betaal je een kleine meerprijs.

Screenshot van Download to Go in de Videoland-app

Download to GO

In de nieuwste update biedt Videoland nu ook de mogelijkheid om het assortiment zonder internetverbinding te bekijken. Hiervoor ga je naar de serie of de film en klik je op de downloadknop. Vervolgens staat bij je account een overzicht van alle series en films die offline te bekijken zijn. Sander heeft op de redactie de nieuwe mogelijkheid getest en kwam erachter dat de downloadknop helaas niet bij elke film of serie beschikbaar is.

Beschikbaarheid

De nieuwe feature Download to Go is te gebruiken vanaf Android 4.4 en hoger. Videoland  is te downloaden uit de Google Play Store door op de onderstaande knop te drukken.

Gaan jullie Download to Go gebruiken?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk