Versie 3.15 van Telegram brengt IFTTT-ondersteuning

Versie 3.15 van Telegram brengt IFTTT-ondersteuning

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Telegram

Telegram is een populaire messenger die is opgericht in 2013. De app is beschikbaar voor Android, iOS en Windows Phone. Voor de laptop is er een webversie en desktop-app ( Windows, OSX, Linux) beschikbaar. Uiteraard kun je met Telegram berichten versturen naar personen of groepen. Maar het bevat ook geheime chats (end-to-end-encryptie, geen serveropslag, zelfvernietigingstimer, doorstuurbescherming) en kanalen waarmee je een grote groep mensen kunt bereiken of op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws. De oktober en november hebben games, Instant View, Jump to Date, Stickers en Telegraph aan de app toegevoegd.

Vastzetten van berichten en IFTTT

De nieuwste update met versienummer 3.15 brengt weer een aantal nieuwe opties en verbeteringen. Zo is het nu mogelijk om belangrijke gesprekken vast te zetten (pinnen) zodat ze makkelijker te bereiken zijn. Scrollen door een lange lijst is dan niet meer nodig. Het werkt erg makkelijk, houdt een conversatie lang ingedrukt en druk op 'Vastzetten'.

Telegram downloaden

Telegram is te downloaden uit de Google Play Store door op de onderstaande knop te drukken.

Telegram

Telegram

Wat is Telegram? Telegram is een cloud-gebaseerde chatapp voor mobiel en desktop met een focus op veiligheid en snelheid. Alle berichten worden van het begin tot het ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk