'Veilige map debuteert op M-serie met Galaxy M31s One UI 2.5-update'

'Veilige map debuteert op M-serie met Galaxy M31s One UI 2.5-update'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy M31s is het eerste Galaxy-telefoon in de M-serie die de beschikking krijgt over de Veilige map. Deze optie komt samen met One UI 2.5 en de beveiligingsupdate van november naar de telefoon.

Samsung Galaxy M31s update

De Samsung Galaxy M31s is Samsungs eerste budgettelefoon met een 24 watt snellader en een 6000 mAh accu. Deze telefoon is ook in Nederland beschikbaar en ontvangt momenteel een update in India, Rusland en Oekraïne. Het gaat om One UI 2.5 met daarbij de beveiligingsupdate van november. De update bevat ook een aantal nieuwe functies en mogelijkheden. Dat meldt Sammobile.

De officiële changelog vermeldt een heleboel nieuwe functies die nu deel zouden moeten uitmaken van de gebruikerservaring van de Galaxy M31, zoals een verbeterd Samsung-toetsenbord met ondersteuning voor de landschapsmodus, nieuwe SOS-opties voor berichten en verschillende verbeteringen aan de camera. Verder zijn volgens de changelog bestaande functies zoals Pro Mode en Single Take verder verbeterd en kan je op het Always On Display nu bitmoji stickers weergeven.

'Veilige map debuteert op M-serie met Galaxy M31s One UI 2.5-update'

Veilige map

Opmerkelijk is de toevoeging van de Veilige map in de changelog. Dat is een aparte beveiligde map waar je bestanden, afbeeldingen en apps in kunt bewaren. Tot nu toe werd gedacht dat toestellen in de M-serie deze One UI-functie nooit via een firmware-update zouden ontvangen omdat deze budget-telefoonreeks niet over de nodige beveiligingshardware beschikt.

Ervan uitgaande dat de changelog inderdaad 100% nauwkeurig is, roept het ook meteen de vraag op welke andere Galaxy M-telefoons in de toekomst Secure Folder kunnen krijgen. De tijd zal het leren.

Heb jij de nieuwe update al op je M31s gekregen? Zie je de Veilige map in de instellingen staan? Breng ons dan op de hoogte via deze weg.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk