Anderhalvemeter afstand bewaren op kantoor? Deze app helpt je daarbij

Anderhalvemeter afstand bewaren op kantoor? Deze app helpt je daarbij

BeeSafe 

Een anderhalvemetersamenleving is de nieuwe realiteit. Medewerkers moeten met voldoende afstand van elkaar (samen)werken op kantoor. Voor veel organisaties een enorme uitdaging. Zeker bij de open kantoren en kantoortuinen kunnen een stuk minder werkplekken gevuld worden om de afstand te bewaren. Samen moeten we een gezonde werkomgeving creëren. BeeSafe gelooft dat zij hierin een handige en eenvoudige oplossing kunnen faciliteren.

De BeeSafe-app doet biedt organisaties en medewerkers namelijk actueel inzicht in het bezettingspercentage op het kantoor. Op deze manier kunnen beide gemakkelijk en veilig aan de slag op kantoor.

Screenshot van BeeSafe

Hoe werkt dat?

De Beesafe-app geeft per bedrijf een overzicht van de organisatie. Zodra je het kantoor binnenstapt check je gemakkelijk in. Vervolgens krijg je inzicht in de werkplekken die op elke afdeling nog beschikbaar zijn. Je kiest een beschikbare werkplek en checkt je ook daar via BeeSafe in. Het dashboard wordt direct bijgewerkt. Ook bij gedeelde ruimtes, zoals de kantine, check je je in. Dit inchecken vindt plaats via via NFC, het scannen van een QR-code of handmatig.

Op het dashboard heeft zowel de organisatie als jijzelf zicht op:

- Actuele bezetting van het aantal mensen op kantoor
- Huidige beschikbare en bezette werkplekken
- Actuele bezetting van het aantal mensen in gezamenlijke ruimtes

Beesafe

Op deze manier kun je van afstand zien of er nog een (veilige) werkplek op kantoor is of dat je beter thuis kunt werken. Voor werkgevers biedt de tool ook nuttige informatie om eventueel de werkvloer opnieuw in te richten, ook omdat er in de toekomst meer thuis gewerkt gaat worden. Er wordt nog gewerkt aan de mogelijkheid om vooraf een werkplek te reserveren, gasten in te kunnen checken en een heatmap met de drukte op kantoor. Mocht je als werkgever interesse hebben in deze tool, dan kun je hier terecht.

Benieuwd naar de virtuele kantoren van de Androidworld-redactie? Deze kun je hier bekijken. Voor het gemis van je collega's zijn er gelukkig ook nog oplossingen.

Lees meer over:
Zakelijk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties