Updates brengen kleine veranderingen naar verschillende Google apps

Updates brengen kleine veranderingen naar verschillende Google apps

Update-woensdag

Gisteren, oftewel woensdag staat inmiddels bekend om het feit dat Google veelal hun applicaties voorziet van updates en die op woensdagen uitrolt. Niet alleen Google Drive heeft een update gehad, maar ook de Documenten, Spreadsheets en Slides-applicatie zijn weer voorzien van een nieuwer versienummer is te lezen op Google+.

Lees ook: Google Drive-update: vernieuwde PDF-reader, beter zoeken en delen

De applicaties zijn voorzien van de standaard bugfixes die bij nagenoeg elke release wel worden toegevoegd. Je kunt bij elke van deze applicaties nu sneller bij een bestand komen via de nieuwe 'incoming' sectie, waar alle met jou gedeelde bestanden te vinden zijn. Het icoon om het hamburgermenu op te roepen is aangepast evenals enkele andere kleine animaties, bijvoorbeeld die wanneer je een document ververst.

Google Apps-update
Het is mogelijk om nu een kopie te maken van een document, waardoor er dus een template wordt gecreëerd die dan weer aan te passen is met nieuwe inhoud. In de Documenten-app werken hotkeys zoals Control+C als en Control+V als je met een Bluetooth-toetsenbord werkt een stuk beter. In de Spreadsheets-app kunnen gebruikers nu meerdere cellen selecteren om in één keer een formule op toe te passen.

Google Apps-update

Beschikbaarheid

De applicaties worden automatisch geüpdatet op jouw smartphone of tablet als je ze al geïnstalleerd had. Heb je nog geen van deze Google-apps op je Androidapparaat staan en wil je ze toch eens bekijken, download de apps naar keuze dan via onderstaande knoppen.

Bron: Google+, afbeeldingen via AndroidPolice

Google Spreadsheets
Met Google Spreadsheets kun je overal spreadsheets maken, bewerken en er samen met anderen aan werken. Helemaal gratis. Met Google Spreadsheets springen je gegev ..

Meer info

Google Documenten
Met Google Documenten kun je overal gratis documenten maken, bewerken en er samen met anderen aan werken. Je kunt overal documenten openen, maken en bewerken met ..

Meer info

Lees meer over:
Google Pixel 3

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties