Update SwiftKey: nieuwe thema's en uiterlijk SwiftKey Hub

Update SwiftKey: nieuwe thema's en uiterlijk SwiftKey Hub

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Nieuw design SwiftKey Hub en nieuwe thema's

Wanneer je op het menu met de drie streepjes in SwiftKey klikt, kom je in SwiftKey Hub terecht waar je allerlei mogelijkheden waaronder thema's en het klembord tegenkomt. Het SwiftKey Hub had in de bètaversie van de app een uiterlijke make-over gekregen en deze is nu ook in de reguliere versie te vinden. De icoontjes voor de instellingen zijn wat kleiner nu en allen van gelijke grootte wat het geheel wat overzichtelijker maakt.

Verder zijn er drie nieuwe 'default' thema's toegevoegd: licht, donker, hoge contrast. Alle drie zijn ze eenvoudig van opzet, zonder uitbundige kleurtjes of achtergronden. Heerlijk.

Daarnaast biedt de toetsenbordvervanger ook ondersteuning voor de emoji die zijn ingebakken in het systeemfont in Android 8.0 Oreo. Draait je toestel op Oreo? Dan kun je via SwiftKey al de bijbehorende emoji gebruiken.

SwiftKey werd in februari van 2016 overgenomen door Microsoft. Het Amerikaanse techbedrijf betaalde maar liefst 250 miljoen dollar voor SwiftKey. De ontwikkelaars hebben waarschijnlijk dus voldoende budget om een en ander aan te passen aan de app. Zo zijn er dit jaar nog verschillende talen en dialecten toegevoegd, evenals meerdere tik-geluiden. Een groot voordeel van SwiftKey is dat je tot vijf talen tegelijk in kunt voeren, de app zal dan proberen suggesties en correcties te geven in de juiste taal.

SwiftKey downloaden

SwiftKey heeft naast de reguliere versie ook een een bètaversie van zijn Android-app in de Play Store staan. Hier kun je de nieuwste functies in uitproberen. Zowel de reguliere als de bètaversie kun je installeren door op een van onderstaande knop te drukken.

Via: AndroidPolice

Microsoft SwiftKey Beta

Microsoft SwiftKey Beta

SwiftKey bèta voor Android test nieuwe functies voor deze gratis toetsenbordvervanger voor Android. Wil je altijd de laatste nieuwe mogelijkheden en looks voo ..
Microsoft SwiftKey Keyboard

Microsoft SwiftKey Keyboard

SwiftKey is de applicatie die je huidige toetsenbord vervangt voor Android. Hij leert van je type-gedrag en kan zo de woorden voorspellen die je wilt gebruiken. Er i ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk