Update Prisma brengt Store met veel gratis nieuwe filters

Update Prisma brengt Store met veel gratis nieuwe filters

Store met filters

Wanneer er een foto is gemaakt of geopend in de Prisma-app, komt het Store-icoontje meteen in beeld. In deze filter-store zijn nog meer filters te vinden waarmee je je foto's kunt omtoveren in kunstwerkjes. De winkel is overzichtelijk ingedeeld in drie categorieën, 'Nieuw', 'Populair in je land' en alle bestaande filters. De populair-in-je-land-filters zijn ook oude bekenden, alleen de categorie nieuw bevat nieuwe filters. Hier klik je eenvoudig op 'Get' om het betreffende filter in de app weer te geven.

Wanneer je op een nieuw filter klikt, worden meteen een aantal foto's uit de feed getoond die met het filter zijn bewerkt. Zo heb je meteen een goed beeld wat er met het filter allemaal mogelijk. De oranje knop rechtsboven laat de volgorde van de verschillende filters aanpassen. Vaak gebruikte filters kun je dan vooraan plaatsen en de minder vaak gebruikte eventueel weggooien.

Gebruik je de app echt ongelofelijk veel? Staat je feed vol met mooie kunstwerken en krijg je veel likes? Dan kun jij straks je eigen filters maken en delen met andere Prisma-gebruikers via de Store. Helaas is het nog niet bekend hoe dat precies in zijn werk gaat maar daar zal de ontwikkelaar binnenkort vast meer uitleg over geven.

Prisma

Prisma is sinds juli 2016 beschikbaar in de Play Store maar kan zeker niet gezien worden als een simpele 'filter-app'. De in de app gemaakte foto's worden geüpload naar de servers van het bedrijf om vervolgens opnieuw gerenderd te worden. Hierdoor wordt er dus geen simpel filtertje over een afbeelding gelegd, maar ontstaat er een heus kunstwerk.

Prisma downloaden

Wil je Prisma ook eens proberen? De app is gratis en is te downloaden uit de Google Play Store door op de onderstaande knop te drukken.

Lees meer over:
Fotografie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties