Update fotobewerkingsapp Snapseed brengt double exposure en andere tools

Update fotobewerkingsapp Snapseed brengt double exposure en andere tools

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

Double exposure en meer in Snapseed

Snapseed is een fotobewerkingsapp die al sinds 2011 bestaat als iOS-app. De applicatie werd in eerste instantie uitgebracht door Nik Software, maar dat bedrijf werd overgenomen door Google. In 2012 verscheen de eerste Android-versie van Snapseed en sindsdien is de app voortdurend uitgebreid.

De nieuwste versie van Snapseed bevat een drietal nieuwe tools en filters. De belangrijkste nieuwe filter is 'double exposure', waarmee het mogelijk is om twee foto's in elkaar over te laten lopen. De afbeelding hieronder laat zien hoe dit er uit kan zien. In deze afbeelding zijn foto's van New York samengevoegd met een foto van twee glazen potten.

Vorig jaar verscheen het 'gezicht'-filter, waarmee aanpassingen gedaan kunnen worden om portretten sprekender te maken. Daarbij is het mogelijk om oneffenheden in de huid weg te werken en de ogen helderder te maken. In de nieuwste versie van Snapseed zit een nieuw portret-filter, waarmee de pose van een gezicht kan worden aangepast. Volgens Google gebeurt dit op basis van 3D-modellen.

De derde nieuwe tool in Snapseed is 'expand', uitbreiden. Met deze functie kunnen afbeeldingen groter worden gemaakt. Dat doet Snapseed door patronen en kleuren te herkennen en zo op een slimme manier foto's groter te maken.

Snapseed 2.17 downloaden

Google is vandaag begonnen met de uitrol van Snapseed 2.17 voor Android, maar zoals gebruikelijk gebeurt dat stapsgewijs. Dat houdt in dat het nog een tijdje kan duren voordat de update voor jou klaarstaat.

Snapseed

Snapseed

Snapseed is een Androidapplicatie die al meerdere malen is besproken op Androidworld. Snapseed geeft je een vrije hand in het gebruik van de aanwezige filt ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk