Twitter maakt aanvragen 'geverifieerd' account eenvoudiger

Twitter maakt aanvragen 'geverifieerd' account eenvoudiger

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Twitter geverifieerde accounts

De geverifieerde accounts op Twitter herken je aan het blauwe vinkje achter de username. Deze wordt gegeven aan beroemdheden, media, influencers, zakenmensen of andere accounts die hiervoor in aanmerking kwamen. Tot op heden was er niet echt duidelijk hoe deze aangevraagd konden worden en was je overgeleverd aan de grillen van Twitter.

Daar gaat nu dus verandering in komen. Het is nu voor iedereen mogelijk een verified account aan te vragen op Twitter, maar er is wel een uitleg nodig. Zo moet je Twitter ervan overtuigen waarom een geverifieerd account voor jou noodzakelijk is en wat de mensen in jouw omgeving hiervan merken. Daarnaast is een compleet profiel verplicht, met andere telefoonnummer en andere gegevens. Het kan zo zijn dat Twitter een extra verificatie vraagt zoals een ID-kaart of paspoort.

Aanvragen

Het aanvragen van de verificatie staat open voor iedereen, maar deze badge zal niet aan iedereen worden toegekend. Hoe lang het aanvraagproces in beslag zal nemen is niet bekend. Wil jij ook de aanvraag indienen, dat kan hier, waar ook extra informatie te vinden is.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk