Truckmeister is de Flitsmeister-app voor vrachtwagenchauffeurs (Exclusief)

Truckmeister is de Flitsmeister-app voor vrachtwagenchauffeurs (Exclusief)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Flitsmeister lanceert een app speciaal voor vrachtwagenchauffeurs: Truckmeister. Deze app bevat dezelfde functies als Flitsmeister, alleen dan aangepast voor gemak in de vrachtwagen.

Truckmeister voor vrachtwagenchauffeurs

Flitsmeister heeft Truckmeister ontwikkeld vanuit de behoefte binnen de community van Flitsmeister. Vrachtwagenchauffeurs hebben een andere ervaring op de weg dan automobilisten, en daarvoor biedt de nieuwe app een oplossing. Chauffeurs kunnen onder andere gebruik maken van de volgende mogelijkheden in Truckmeister:

  • Een speciale truck-navigatie
  • Aangepaste maximumsnelheden
  • Toevoegen van maten en gewicht van het voertuig
  • Meerdere voertuig-profielen (vrachtwagens) toevoegen als je in meerdere vrachtwagens rijdt
  • Navigeren naar parkeerplekken vrachtwagens en informatie krijgen over aanwezige voorzieningen en aantal beschikbare plekken
  • De knoppen en teksten zijn vergroot zodat het in één oogopslag duidelijk is
  • Waarschuwingen voor flitsers, ongevallen, files en stilstaande voertuigen

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Truckmeister is de Flitsmeister-app voor vrachtwagenchauffeurs (Exclusief)

Ook voor bedrijven interessant

Flitsmeister laat aan Androidworld weten dat het ook mogelijk is om een bedrijf of opdrachtgever toe te voegen in de app: “De opdrachtgever kan de rit live volgen en berichten versturen naar de chauffeur. Hierbij is aan de verkeersveiligheid van de chauffeurs gedacht en worden de berichten daarom voorgelezen. Vervolgens kan er met voorgedefineerde antwoorden makkelijk gereageerd worden op het audiobericht.”

Gerelateerde artikelen

Truckmeister downloaden

Flitsmeister is van plan om in de toekomst Truckmeister uit te breiden met meer mogelijkheden, waaronder slimme verkeerslichten. Truckers krijgen dan via de app prioriteit en dat scheelt uitstoot. Daarnaast hoeft de chauffeur niet lastminute een lange remweg af te leggen voor een stoplicht. Chauffeurs kunnen met Truckmeister in de toekomst mogelijk ook sneller doorrijden bij een slagboom door middel van een gezichtsscan of een virtuele tachograaf zodat de snelheden en afstanden worden bijgehouden. Deze functie wordt momenteel getest. Wil je Truckmeister proberen? Je kan de app downloaden voor Android en voor iOS.

Truckmeister

Truckmeister

Flitsmeister heeft Truckmeister ontwikkeld vanuit de behoefte binnen de community van Flitsmeister. Vrachtwagenchauffeurs hebben een andere ervaring op de ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk