TripAdvisor is in een gloednieuw jasje gestoken

TripAdvisor is in een gloednieuw jasje gestoken

TripAdvisor

TripAdvisor is voor velen de hulp bij uitstek om een vakantiebestemming te zoeken of om juist op de vakantiebestemming leuke attracties, goede restaurants en mooie kathedralen te ontdekken. Fans van de reis-app zullen bij het openen voor een verassing komen te staan. De app is namelijk geheel vernieuwd.

Zo is er een nieuw TripAdvisor-reisoverzicht waarin je persoonlijk advies van vrienden en reisexperts kunt ontvangen: "Ontdek geweldige reisideeën aan de hand van video's, reisgidsen, artikelen en beoordelingen in je persoonlijke reisoverzicht."

Deze vertrouwde vrienden en reisexperts kun je ook volgen zodat hun tips in je timeline te zien krijgt. Zoek je bijvoorbeeld op 'Parijs' dan zie je meteen tips van de experts in het overzicht. De topbestemmingen zijn uit het overzicht in het beginscherm verdwenen, de nadruk ligt geheel op de adviezen van experts die je kunt liken en opnieuw kunt delen. Tussendoor komt er nog een kopje met voordeligste hotels of B&B's voorbij. De update zorgt ervoor dat TripAdvisor meer op een sociaal netwerk gaat lijken en met de grote community die het platform al heeft zal dat hoogstwaarschijnlijk in de smaak vallen.

Daarnaast kun je in de app natuurlijk ook weer op zoek naar hotels, vliegtickets, bezienswaardigheden en restaurants die bij jou wensen passen. Met de nieuwe mogelijkheden kun je daarbij beter advies krijgen en zo kun je weer meer genieten van je vakantie, stedentrip of weekendje weg.

TripAdvisor

Links: oude interface Midden: interface 2017 Rechts: nieuwe interface

TripAdvisor is een erg uitgebreide reis-app met een actieve community die dagelijks reviews plaats van hotels, restaurants, attracties en meer. Deze worden eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst, wat de betrouwbaarheid van TripAdvisor ten goede komt. In de app kunnen hotels en vluchten worden geboekt, kun je restaurants op soort eten, prijs en waardering zoeken, prijzen van vluchten vergelijken en nog veel meer.

TripAdvisor downloaden

Wil je Tripadvisor ook eens proberen of kijken of de update voor je klaar staat? De app is gratis en is te downloaden uit de Google Play Store door op de onderstaande knop te drukken.

TripAdvisor: hotels, restaurants, vluchten
TripAdvisor is een erg uitgebreide reis-app met een actieve community die dagelijks reviews plaats van hotels, restaurants, attracties en meer. Deze worden eerst beo ..

Meer info

Lees meer over:
Reizen en lokaal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties