Tinder krijgt locatiegebaseerde functies en kunstmatige intelligentie

Tinder krijgt locatiegebaseerde functies en kunstmatige intelligentie

Tinder

Waar Snapchat de trendsetter is met verdwijnende foto's is Tinder de grote trendsetter wat betreft het swipen. Deze dating-app is al jaren ontzettend succesvol en krijgt er nog steeds gebruikers bij.

Tinder heeft een aantal commerciële mogelijkheden met onder andere Tinder Plus en Tinder Gold. In Tinder Plus krijg je onder andere de Rewind-functie waarmee je een verkeerde swipe kan herstellen. Tinder Gold laat je op voorhand zien wie jou in de app naar rechts geveegd heeft.

AI en locatiegebaseerd

Net zoals Snap en Facebook had Match, de eigenaar van Tinder, een 'earnings call' waarin de (financiële) resultaten van het afgelopen kwartaal werden toegelicht. Zoals altijd worden er dan ook plannen voor de toekomst besproken.

Voor Tinder werkt men aan een aantal nieuwe functies. De app zal enkele locatiegebaseerde functies krijgen in 2018. Hoe deze functies er precies uit zullen gaan zien werd niet uit de doeken gegaan tijdens de call. Hopelijk werkt het de stalkers niet in de kaart door te laten weten waar hun Tinder-matches wonen.

Ook zal in 2018 de kunstmatige intelligentie zijn intrede doen in de Tinder-app. Ook hier werd verder geen toelichting bij gegeven. Maar het zal ongetwijfeld de gebruikers helpen om de juiste match te vinden.

Dating

Tinder is marktleider voor wat betreft dating via een app. Het doel van de app is mensen, die op zoek zijn naar een relatie, aan elkaar te binden. Door het grenzeloze internet is de keuze natuurlijk groter dan in de kroeg op hoek. Maar is het net zo leuk?

Bron: AndroidAuthority

Tinder
Tinder werd in 2012 geïntroduceerd op een universiteitscampus en is 's werelds populairste app om nieuwe mensen te ontmoeten. Tinder is beschikbaar in 190 landen en ..

Meer info

Lees meer over:
Dating

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties