Tikkie laat je nu meldingen instellen voor nieuwe cashbackacties

Tikkie laat je nu meldingen instellen voor nieuwe cashbackacties

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Dankzij een nieuwe update voor de Tikkie-app kun je als eerste cashback krijgen op producten. Dit is mogelijk doordat je via een notificatie op de hoogte gesteld kunt worden van nieuwe acties voor Tikkie Terug.

Wat is Tikkie Terug?

Tikkie is de populairste app om betaalverzoekjes mee te versturen. Begin introduceerde ABN AMRO de functie Tikkie Terug voor zijn app. Met Tikkie Terug krijg je een cashback op je favoriete product. Je vindt de cashbackacties in de Tikkie-app onder Acties. Hier sla je zoveel cashbackacties op als jij wilt. Daarna koop je het product in de winkel en scan je de kassabon met de app. Vervolgens krijg binnen 5 seconden je geld terug via Tikkie. Geen gedoe met formulieren invullen en kassabonnen uploaden dus. De acties kunnen variëren van ‘probeer gratis’-acties tot een vaste korting op producten.

Tikkie heeft nu een update voor zijn app klaarstaan die meldingen voor nieuwe cashbackacties aan de app toevoegt. Als je die inschakelt, dan krijg je notificatie zodra er een nieuwe actie aan de Tikkie-app is toegevoegd. Handig! De update voor de Tikkie-app is nu beschikbaar in de Play Store en je kan de app hier updaten.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Tikkie? Download dan onze gratis Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

Tikkie

Tikkie

Je wilt nog snel geld overmaken naar een vriend. Maar je bent zijn rekeningnummer kwijt. Of even dat nieuwe boek afrekenen in je favoriete webwinkel. Maar geen idee ..

Bedankt voor de tip, Ronald!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk