Arianna Huffington's nieuwe Samsung-app brengt je weer in contact met jezelf

Arianna Huffington's nieuwe Samsung-app brengt je weer in contact met jezelf

The Thrive

Arianna Huffington is naast hoofdredacteur ook oprichter van Thrive Global. Dit bedrijf is gericht op gezondheid en heeft in samenwerking met Samsung een app ontwikkeld, genaamd The Thrive.

Deze app heeft als doel de (Samsung)gebruiker los te maken van de smartphone en zich weer te focussen op zichzelf, familie en vrienden. Niks zweverigs, dit deden we een aantal decennia geleden ook, toen er nog geen mobiele telefoons waren.

Niet storen en app-consumptie

De app kan de Samsungsmartphone in de zogenaamde 'Thrive Mode' zetten. In deze modus worden alle notificaties, oproepen en berichten geblokkeerd, behalve van degene die op een VIP-lijst staan vermeld. Komt je dit bekend voor? Ja, natuurlijk want dit hebben we allang in Android en op Samsungtelefoons, en dat heet de Niet Storen-modus of Do Not Disturb. Deze modus kun je instellen op bepaalde tijden of handmatig inschakelen, om even te genieten van de rust zonder dat er allerlei notificaties binnenkomen.

Thrive heeft ook een soort van app-dashboard, waar wordt aangegeven hoeveel tijd je aan een bepaalde app spendeert. Met deze kennis kun je dan kijken of dit noodzakelijk is of niet en bepaalde doelen instellen. Ook hiervoor zijn er al verschillende apps op de markt, zoals Quality Time en deze 4 apps.

Samsung heeft ook al een app in het leven geroepen om het smartphonegebruik in het verkeer terug te dringen. Deze app heet In-Traffic Reply. Meer info over deze app vind je hier.

The Thrive downloaden

Heb je een Samsung en wil je deze app downloaden? Helaas, de app komt pas op 15 december beschikbaar, maar je kunt je wel alvast inschrijven voor de bèta, om de app te testen. Dat kan hier.

Via: Sammobile

Lees meer over:
Gezondheid en fitness

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties