Telegram 'Onderwerpen' aangekondigd: grote update voor groepen

Telegram 'Onderwerpen' aangekondigd: grote update voor groepen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Telegram heeft met versie 9.1.1 een heel pakket aan nieuwe functie gekregen. In groepen kan je gesprekken indelen in verschillende onderwerpen, Premium-gebruikers kunnen video- en spraakberichten omzetten in tekst en nog veel meer.

Telegram-onderwerpen

Telegram heeft met versie 9.1.1 van de app een nieuwe functie klaar voor groepen. Als je 'Onderwerpen' voor groepen activeert, dan kan je de groep indelen in afzonderlijke gesprekken. Het moet vooral in grote groepen ervoor zorgen dat gesprekken overzichtelijker worden voor leden.

De functie werk dan ook alleen voor groepen met minstens 200 leden. Beheerders moeten de functie eerst activeren. Dat doe je door op de groep te tikken en dan het bewerkicoontje te kiezen. Je zien vervolgens een schakelaar met Onderwerpen. Om een nieuw onderwerp te beginnen, open je het groepsgesprek, je drukt op de knop met de drie puntjes en dan op Nieuw onderwerp.

Onderwerpen in de Androidworld-groep

Zoals velen van jullie weten heeft Androidworld ook een groep op Telegram en daar zijn we ook met nieuwe onderwerpen aan de slag gegaan. Hieronder bespreken we in welke onderwerpen je voortaan kan duiken:

  • Even voorstellen: een plaats waar we kennis maken met nieuwe leden
  • Android- en technieuws: dé plaats waar we het hebben over de laatste nieuwe dingen in de wereld van telefoons en technologie
  • Welke telefoon past bij mij?: overweeg je een nieuwe smartphone of tablet te kopen, vraag dan hier advies
  • Technische hulp: vraag hulp bij allerlei problemen op je telefoon of in apps
  • Koffiehoek: de plaats om off-topic te kletsen
  • Tips & opmerken over Androidworld: heb je een spelfout ontdekt in een artikel of heb je een suggestie voor de Androidworld-redactie? Zet het dan hier neer

Je kan hier lid worden van de Androidworld-groep op Telegram. Wil je Telegram ook gebruiken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Androidworld, bekijk dan ons kanaal.

Telegram 'Onderwerpen' aangekondigd: grote update voor groepen Telegram 'Onderwerpen' aangekondigd: grote update voor groepen

Meer nieuwigheden

Telegram heeft ook een nieuwigheid voorgesteld speciaal voor leden van het Premium-abonnement. Zowel voor spraak- als videogesprekken kunnen die voortaan spraak omzetten naar tekst. Verder heeft Telegram voor iedereen de verschillende tekstgroottes in de app beter gemaakt, want nu wordt de grootte van de tekst in de gehele app aangepast. Dat werkt nu ook voor antwoorden en previews van berichten. Je kan daarnaast op een telefoonnummer van een gebruiker tikken en dan zie je een nieuw menu met opties om hem te bellen.

Als laatste heeft Telegram gesleuteld aan zijn animaties, onder meer de animatie voor naar links vegen van berichten. Er is ook nieuwe plaatshouder bij het laden van een gesprek. De laatste versie van Telegram is nu beschikbaar in de Google Play Store. Een overzicht van de beste Telegram-apps die er zijn, vind je hier en de bètaversie van de app voor je smartphone vind je hier.

Telegram

Telegram

Wat is Telegram? Telegram is een cloud-gebaseerde chatapp voor mobiel en desktop met een focus op veiligheid en snelheid. Alle berichten worden van het begin tot het ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk