Update Telegram voegt mogelijkheid meerdere accounts toe aan app

Update Telegram voegt mogelijkheid meerdere accounts toe aan app

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Telegram

Deze app is het Russische antwoord op WhatsApp met (veel) meer focus op veiligheid en security. Telegram is een product van de Russische equivalent van Mark Zuckerberg, de eigenaren zijn namelijk dezelfde als die van VK.com en dat is weer de tegenhanger van Facebook in Rusland. De app heeft inmiddels al een flink aantal gebruikers in de wereld en ook in Nederland zijn er veel gebruikers.

Met versie 4.7 krijgen de gebruikers de beschikking over een voor sommigen belangrijke functie. Wanneer je deze versie geïnstalleerd hebt kun je namelijk meerdere accounts gebruiken binnen dezelfde app. Dat is handig wanneer je een account hebt voor jezelf en een account voor het werk of iets dergelijks. De app hoeft dan niet meer op twee toestellen geïnstalleerd te worden en kan voor zowel privé als zakelijk gebruikt worden.

In het menu kun je nu op je account klikken en daar via het '+'-symbool een ander account toevoegen. Een account op Telegram kun je alleen maken met een telefoonnummer, dus moet je er wel voor moeten zorgen dat het tweede toestel met het nummer bij je in de buurt is. Je zal immers de code via SMS ontvangen en moeten invullen om het account te activeren. Je kunt nu in totaal drie verschillende accounts beheren in de Telegram-app.

Een tweede nieuwe mogelijkheid is snel antwoorden (Quick Replies). Wanneer je een bericht in een groep ontvangt wil je meestal direct op een bericht van een bepaald persoon antwoorden. Wanneer je nu het bericht naar links veegt kun je direct op dat bericht antwoorden.

Beschikbaarheid

De update rolt al uit dus de kans is groot dat je van de nieuwe functies al gebruik kunt maken. Androidworld heeft ook een eigen Telegram-kanaal waar je een link krijgt wanneer er een nieuw artikel online komt.

Bron: Telegram blog

Telegram

Telegram

Wat is Telegram? Telegram is een cloud-gebaseerde chatapp voor mobiel en desktop met een focus op veiligheid en snelheid. Alle berichten worden van het begin tot het ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk