TeamNL: de app voor de Olympische en Paralympische spelen

TeamNL: de app voor de Olympische en Paralympische spelen

Hunter Koppen

door Hunter Koppen

Laatst geüpdatet

Volg je favoriet

TeamNL is een applicatie die de weg naar Rio in kaart brengt. Er is al een hoop informatie over de Olympische en Paralympische Spelen in 2016 te vinden en geschreven en via de app kan je al het nieuws hierover gemakkelijk volgen. Naarmate de spelen steeds dichterbij komen houd je goed overzicht over het nieuws via de app en kan je zelfs net binnen gekomen berichten direct bekijken. De Olympische Spelen vinden plaats van 5 tot en met 21 augustus van dit jaar, terwijl de Paralympische Spelen gehouden worden van 7 tot en met 18 september 2016.

Binnen de applicatie kan je ook alle Nederlandse deelnemers vinden in een grote lijst met een hoop informatie over hun disciplines, programma en resultaten. Hier kan je ook direct kiezen of je op de hoogte wil blijven van een specifieke sporter zodat je niets van hun mist. Zo krijg je bijvoorbeeld een herinnering wanneer deze sporter op daadwerkelijk aan de beurt zijn op dit evenement.

De app bevat ook een fanwall, hier zie je een overzicht van tweets en berichten vanuit de app over TeamNL. Je kan zelf hier ook berichten op plaatsen en zo je support laten zien voor TeamNL. Het zal nog een tijd duren, voordat we onze sporters daadwerkelijk zullen gaan zien op de verschillende onderdelen, maar voordat we het weten zijn de sportactiviteiten begonnen en zullen we weer zien hoeveel medailles we zullen behalen.

Beschikbaarheid

De app is gratis te downloaden via onderstaande knop, wel is Androidversie 3.0 of hoger vereist.

TeamNL

TeamNL

TeamNL is een applicatie die het Olympische en Paralympische jaar in kaart brengt. Volg het laatste nieuws over de Nederlandse reis naar Rio. ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk